Vind ons

  • 1.2 km
    AFSTAND VANAF HET CENTRUM

  • 12.4 km
    AFSTAND VANAF HET VLIEGVELD

  • Adres
    PENSTRAAT 130  WILLEMSTAD, CURAÇAO

Boek jouw kamer of appartement

Bel ons

070 - 2211425
Gelieve een trefwoord invullen om de site te doorzoeken

Privéstranden

Het Avila Beach Hotel heeft twee privéstranden.

Beide stranden op Curacao zijn beschermd tegen de wind en grote golven door de golfbrekers en dus biedt het hotel kalme wateren om in te zwemmen. Deze kalme zee maakt het strand bijzonder geschikt voor kleine kinderen, maar ook voor u zodat u heerlijk kunt genieten van het zwemmen in de turquoise zee of al snorkelend het mooie huisrif aan het ontdekken bent.

Bent u geen hotelgast? Geniet dan van een Beach Day Pass (exclusief handdoek en niet geldig voor het zwembad) voor maar Nafl. 18 per volwassene en Nafl. 9 per kind. Reserveren wordt ten zeerste aanbevolen vanwege het beperkte aantal Beach Day Passes dat per dag beschikbaar is. Bel +5999 – 788 1949 voor meer info.
Onze witte zandstranden bieden veel schaduwplekken met behulp van de palmbomen, parasols en palapa’s (een met palmblad gedekte parasol). Ons tweede strand, Queen's beach, is toegankelijk voor onze gasten die verblijven in onze La Belle Alliance appartementen. Het maakt niet uit op welk strand u besluit uw dag door te brengen, u kunt er genieten van gratis ligstoelen, badlakens en een prachtig uitzicht.

Blog

10 BEST BEACHES ON CURACAO

Learn more

Strand lidmaatschappen en dagpassen

MEER INFORMATIE OVER ONZE STRAND LIDMAATSCHAPPEN EN DAGPASSEN

Meer informatie