Vind ons

  • 1.2 km
    AFSTAND VANAF HET CENTRUM

  • 12.4 km
    AFSTAND VANAF HET VLIEGVELD

  • Adres
    PENSTRAAT 130  WILLEMSTAD, CURAÇAO

Boek jouw kamer of appartement

Bel ons

070 - 2211425
Gelieve een trefwoord invullen om de site te doorzoeken

Reisagenten

Reservering van uw cliënt

Indien u meer wilt weten over de reservering van uw cliënt, heeft u speciale verzoeken of wenst u in contact te komen met onze Reserveringsafdeling, dan kan dat hier. Wij beantwoorden uw vraag gewoonlijk binnen 24 uur of op de volgende werkdag.


Site inspectie aanvragen

Bezoekt u binnenkort het eiland en bent u geïnteresseerd in een site inspectie? Wij leiden u graag rond op een (werk)dag en tijd naar uw wens, bij voorkeur binnen kantooruren. U kunt hier contact opnemen met contact. Neemt u ook contact met hen op wanneer u graag de nieuwste foto’s in hoge resolutie wenst te ontvangen.

Reisagententarieven

Als reisagent van een reisbureau naar Curacao en het Avila Beach Hotel is voor u nog voordeliger. Wij hebben speciale reisagententarieven beschikbaar zodat u net als uw clienten van dit eiland kan genieten. Neemt u alstublieft contact op met onze reserveringsafdeling voor meer informatie over deze reisangententarieven. Neem contact met ons op om te zien hoe u kunt WINNEN of SPAREN voor een verblijf van 1 week in Avila Beach Hotel met ons Reisagenten Rewards-programma.