Vind ons

  • 1.2 km
    AFSTAND VANAF HET CENTRUM

  • 12.4 km
    AFSTAND VANAF HET VLIEGVELD

  • Adres
    PENSTRAAT 130  WILLEMSTAD, CURAÇAO

Boek jouw kamer of appartement

Bel ons

070 - 2211425
Gelieve een trefwoord invullen om de site te doorzoeken

5 redenen om te dineren in het Belle Terrace restaurant

Er zijn talloze restaurants op Curacao en u hebt misschien maar een weekje op Curacao. Kortom, een lastige opgave om elke avond een fijn restaurant te kiezen waar uw de tijd van uw leven zult hebben en weer een beetje meer van het eiland gaat houden. Het Belle Terrace restaurant is een uniek open-air restaurant en een aanrader als u op zoek bent naar een bijzondere dinerervaring. Wij geven u 5 redenen waarom u dit restaurant ten minste één keer in uw leven moet ervaren.  

Buitengewone gerechten met unieke combinaties, texturen en smaak

Buitengewone gerechten met unieke combinaties, texturen en smaak

Belle Terrace Curacao is één van die authentieke restaurants op Curacao met internationale bekendheid en een verfijnd randje. Hier vindt u fine dining op haar best. Goedgekeurd en door de jaren heen verfijnd met behulp van inbreng van de vele sterrenchefs uit Nederland.

Proef de regio

Proef de regio

Als u nieuwsgierig bent naar wat deze regio te bieden heeft dan is dit restaurant the place to be. Maak kennis met alleen de beste ingrediënten uit Curacao, het Caribisch gebied en Latijns-Amerika verpakt in een modern en zeer fotogeniek geheel. Eén van de weinige restaurants op Curacao waar u de regio kunt proeven op een fine dining manier.

Gezonde hotspot

Gezonde hotspot

Vegetariërs, veganist, glutenvrij dieet of gewoon op zoek naar een gezonde hotspot op Curacao? Stop met zoeken, want de chef-kok van Belle Terrace Curacao past magie toe op uw bord door verschillende soorten texturen en combinaties te presenteren waarvan u ongetwijfeld onder de indruk zal zijn. Restaurants op Curacao serveren meestal gegrilde specialieiten. Belle Terrace Curacao is gefocused op gezondheid, smaak en alleen de beste ingredienten.

Culinaire evenementen

Culinaire evenementen

Avila’s Belle Terrace restaurant op Curacao staat bekend om haar luxe culinaire evenementen met de beste Nederlandse Michelin chef-koks, zoals Ron Blaauw, Richard van Oostenbrugge en Cas Spijkers. Grote kans dat je hun invloeden herkent in jouw culinaire ervaring. Er zijn weinig restaurants op Curacao die dat kunnen zeggen!

Food with a view

Food with a view

Het heerlijke eten zou je haast de unieke locatie van Belle Terrace Curacao doen vergeten. Geniet van het mooie zeezicht tijdens een diner onder de eeuwenoude flamboyantboom en geef je over aan de ontspannende geluiden van de oceaan op de achtergrond.