Vind ons

  • 1.2 km
    AFSTAND VANAF HET CENTRUM

  • 12.4 km
    AFSTAND VANAF HET VLIEGVELD

  • Adres
    PENSTRAAT 130  WILLEMSTAD, CURAÇAO

Boek jouw kamer of appartement

Bel ons

Gelieve een trefwoord invullen om de site te doorzoeken

Live Jazz Concert levert Nafl. 4.376,94 op voor Stichting Cultureel Centrum Curaçao

Pasta e Basta, live vanuit Amsterdam

WILLEMSTAD – De zingende obers van Pasta e Basta uit Amsterdam komen weer naar dulce  Curaçao. Het vierdaagse Italiaanse feestje vindt plaats van donderdag 17 mei t/m zondag 20 mei en wordt georganiseerd bij restaurant Nemo, Hemingway (beide bij het LionsDive) en het bij het Avila Beach Hotel (restaurant The Pen en het aangrenzende zee terras).

Verschillende thema’s
De vier avonden hebben elk een andere opzet, thema en ambiance. Zo is donderdag 17 mei bij Nemo meer Italiaans klassiek met een 4-gangendiner. De vrijdag 18 mei bij het Avila Beach Hotel is een mix van pop en klassiek onder het genot van een 3-gangendiner. Hemingway maakt er op zaterdag 19 mei een disco feestje van met een groots Italiaans buffet en op zondag 20 mei bij het Avila Beach Hotel, tevens in buffetstijl, zal er een mix van muziek zijn.


Meer informatie
Pasta e Basta is vooral geschikt voor stelletjes en groepen (familie en vrienden). Erbij zijn kan al vanaf Nafl. 75 per persoon. Meer informatie over het leukste Italiaanse feestje van het jaar kan men hier vinden.

Pasta e Basta Curacao
Pasta e Basta Curacao
Pasta e Basta Curacao
Pasta e Basta Curacao
Pasta e Basta Curacao
Pasta e Basta Curacao
Pasta e Basta Curacao