Vind ons

  • 1.2 km
    AFSTAND VANAF HET CENTRUM

  • 12.4 km
    AFSTAND VANAF HET VLIEGVELD

  • Adres
    PENSTRAAT 130  WILLEMSTAD, CURAÇAO

Boek jouw kamer of appartement

Bel ons

070 - 2211425
Gelieve een trefwoord invullen om de site te doorzoeken

10 beste manieren om uw vrije tijd zo betekenisvol mogelijk te spenderen

Laten we eerlijk zijn; vrije tijd is heilig, maar wordt vaak gebruikt om klusjes te doen. U heeft een veeleisende baan, een druk huishouden en allerlei verplichtingen. Het zo betekenisvol mogelijk spenderen van uw vrije tijd is daarom belangrijk. Samen met uw partner, met vrienden & familie of gewoon tijd voor uzelf. Realiseer dat de toekomstige momenten de enige momenten zijn die u heeft en dat ze zo weer voorbij zijn. Bekijk hier de 10 beste manieren om uw vrije tijd zo betekenisvol mogelijk in te vullen.

Neem tijd voor uzelf

Het nemen van tijd voor uzelf is iets goeds omdat de relatie die u met uzelf hebt het belangrijkste is. Naar de spa gaan is één van de populairste manieren om te ontspannen en uzelf weer helemaal terug te vinden. Geniet van een welverdiende gezichtsbehandeling of maak gebruik van een stimulerende massage die ideaal is voor een onaangename jetlag, nachten met weinig slaap of om uw energie level weer aan te vullen. Laat de oude jij in het verleden en voel u als nieuw met een body polish die alle dode huidcellen verwijderd. Het kan u helpen om een egale kleur bruin te krijgen op het strand en het hersteld de huid van het teveel zon. Heeft u een sedula? Vergeet dan niet om te vragen naar uw local-rate bij Cloud Nine Spa.

   


Wellicht ook interessant: 

Bekijk alle behandelingen & prijzen bij Cloud Nine Spa

 

Avila Beach Vibes 

Vier het midden van de week met lekker eten en een heerlijke cocktail gemaakt door een mixoloog.  Wees in het moment en stop met het verlangen naar vrijdag. Het is toegestaan en zelfs aanbevolen om ook doordeweeks plezier te hebben. Geniet op het strand van live muziek van 17.30u tot 20.30u en voor alle Gin & Tonic liefhebber is er iedere woensdag een  Gin & Tonic Happy Hour van 16.30u tot en met 18.30u op Avila’s strand.

Test uw smaakpupillen

Food is life! Gun uzelf een avond uit waar u niet hoeft na te denken wat u zult gaan koken (tenzij koken natuurlijk een hobby is). Laat u verwennen door onze chefs die verstand hebben van lekker eten. Geniet van een lekker diner bij Restaurant The Pen of geniet van heerlijke Caribische maaltijd bij Blues Bar & Restaurant. Dineren met een mooi zonsondergang bij de zee geeft het eten nóg meer smaak.

Begin uw dag in een sportschool met zeezicht

Creëer een gezond levensstijl, verbeter de kwaliteit van leven door u fitter te voelen. Begin de dag in een sportschool met een prachtig zeezicht. Omring uzelf met mensen die hetzelfde doen in een prettige omgeving. Avila Fitness Center heeft een open concept ruimte met nieuwe Technogym fitnessapparaten. Kom in vorm met één van onze spinning klassen en voel u als nieuw na de training. Welbestede vrije tijd leidt tot een gelukkiger leven.

Geniet van een stranddag 

Een zeebriesje geeft een gerust gevoel, dus ontsnap aan het dagelijks leven en lekker ga naar het strand. Vermijd de drukke stranden met veel cruise passagiers en oncomfortabele liggenstoelen. Kies voor een mooi en rustige plekje zoals het strand bij het Avila Beach Hotel, waar lekker eten en heerlijke cocktails geserveerd wordt. Het mooiste aan dit verhaal? Een Beach Day Pass heb je al voor Nafl. 18 per dag! Geniet van het prachtige uitzicht, maak een wandeling over het strand en ontdek het prachtige huisrif tijdens het snorkelen. Wit zand, turquoise zee en een heerlijke zon(sondergang). Wie houdt hier nou niet van?

Herbeleef de romantiek

Een hectisch leven betekent vaak dat u niet genoeg tijd heeft voor uw geliefde. Maak uw avondje uit specialer door de romantiek te herbeleven met een diner op het strand. Stelt u zich eens voor, u en uw partner op een verlaten strand, aan tafel met een glas wijn of een cocktail en een heerlijk 3 gangenmenu. Breng een avond met z’n tweeën door en vindt elkaar weer écht.

Geniet van een heerlijke lunch met zeezicht

Neem de tijd voor een heerlijke lange lunch in plaats van een gewone lunch thuis of even snel een pauze in de bedrijfskantine of erger nog, achter uw bureau. Lunch bij voorkeur aan zee om een meer ontspannen gevoel te creëeren, bijvoorbeeld  bij Schooner Bar & Restaurant. Zorg ervoor dat uw lunch telt. Kies een plekje in de schaduw op het zeeterras, geniet van een zeebriesje en het mooie uitzicht en laat elke hap u lekker smaken. U kunt ook de Pool Bar bezoeken, deze biedt verschillende soort gerechten zoals soep, salade, wraps en wokgerechten.

Sta stil bij een prachtige zonsondergang

U bevindt zich op Curacao en niet iedereen heeft dat voordeel. U woont ergens waar mensen naar toe reizen voor vakantie en eigenlijk zouden we de toeristen meer als een voorbeeld moeten nemen. Sta eens stil bij het mooie zicht op zee met name de prachtige zonsondergang. Het is niet alleen een geweldige manier om uw werkdag te beëindigen, maar het is ook een geweldige start van de avond. Proost op het goede leven en vooral op vrijdag natuurlijk. Combineer dit alles en bezoek de Sunset Happy Hour bij Avila van 17.00u tot en met 19.00u. Kijk naar de zonsondergang en geniet van de quality time met uw vrienden, collega’s of familie.

Neem samen een romantische koppelmassage

Neem het vermoeide gevoel weg en alle stress die u samen hebt met uw partner door samen een romantische massage te nemen. Een koppels massage is een zalig en memorabel gelegenheid die u de mogelijkheid geeft om dichterbij elkaar te komen op een unieke manier. De koppels massages kunt u bij Avila op verschillende locaties doen, bijvoorbeeld bij de uitkijktoren of de pergola waar u een mooi en idyllisch uitzicht heeft op de zee.

Muziek maakt u blij

Luisteren naar muziek zorgt ervoor dat de hersenen dopamine vrijgeven, een chemische stof waardoor u zich meteen goed voelt. Het kan ons daadwerkelijk een opgetogen, tevreden gevoel geven en ook onze gezondheid verbeteren. Pluk uw dag/weekend/avond door te genieten van (live) muziek wanneer u de mogelijkheid heeft. Gelukkig kunt u op meerdere dagen genieten van live muziek op Curacao. Bij Avila Beach Hotel is er live muziek op woensdag (op het strand), de bekende Live Jazz avond op donderdag, op vrijdag tijdens de Sunset Happy Hour and op zaterdag tijdens de wekelijkse Caribbean Grill Night.

Wellicht ook interessant:

Hoe haalt u het meest uit uw huwelijksreis naar Curacao?

Trouwen is een hele speciale en mooie gebeurtenis in uw leven, ma...

Beste 10 fotogenieke hotspots van Avila (voor Instagram)

Beroemde modellen. talloze andere bekende en populaire (reis)blog...

Top 10 restaurants op loopafstand van het Avila Beach Hotel

Als het aankomt op goed eten dan bent u bij het Avila Beach Hotel...

Voel de warmte op Curaçao en het Avila Beach Hotel. Bekijk ons a...