Vind ons

  • 1.2 km
    AFSTAND VANAF HET CENTRUM

  • 12.4 km
    AFSTAND VANAF HET VLIEGVELD

  • Adres
    PENSTRAAT 130  WILLEMSTAD, CURAÇAO

Boek jouw kamer of appartement

Bel ons

070 - 2211425
Gelieve een trefwoord invullen om de site te doorzoeken

10 beste manieren om uw vrije tijd zo betekenisvol mogelijk te spenderen

Laten we eerlijk zijn; vrije tijd is heilig, maar wordt vaak gebruikt om klusjes te doen. U heeft een veeleisende baan, een druk huishouden en allerlei verplichtingen. Het zo betekenisvol mogelijk spenderen van uw vrije tijd is daarom belangrijk. Samen met uw partner, met vrienden & familie of gewoon tijd voor uzelf. Realiseer dat het huidige moment telt en de enige momenten zijn die u heeft en dat ze zo weer voorbij zijn. Bekijk hier de 10 beste manieren om uw vrije tijd zo betekenisvol mogelijk in te vullen.

Breng uw date night naar een hoger niveau

Een hectisch leven betekent vaak dat u niet genoeg tijd heeft voor uw geliefde. Maak uw avondje uit specialer door de romantiek te herbeleven met een diner op het strand. Stelt u zich eens voor, u en uw partner op een verlaten strand, aan tafel met een glas wijn of een cocktail en een heerlijk 3 gangenmenu. Breng een avond met z’n tweeën door en vindt elkaar weer écht.

Begin uw dag in een sportschool met zeezicht

Creëer een gezond levensstijl, verbeter de kwaliteit van leven door u fitter te voelen. Doe mee met de Outdoor Pilates lessen. Begin de dag in een sportschool met een prachtig zeezicht. Omring uzelf met mensen die hetzelfde doen in een prettige omgeving. Avila Fitness Center heeft een open concept ruimte met nieuwe Technogym fitnessapparaten. Kom in vorm met één van onze spinning klassen en voel u als nieuw na de training. Welbestede vrije tijd leidt tot een gelukkiger leven.

Neem tijd voor uzelf

Het nemen van tijd voor uzelf is iets goeds omdat de relatie die u met uzelf hebt het belangrijkste is. Naar de spa gaan is één van de populairste manieren om te ontspannen en uzelf weer helemaal terug te vinden. Geniet van een welverdiende gezichtsbehandeling of maak gebruik van een stimulerende massage die ideaal is voor een onaangename jetlag, nachten met weinig slaap of om uw energie level weer aan te vullen. Laat de oude jij in het verleden en voel u als nieuw met een body polish die alle dode huidcellen verwijderd. Het kan u helpen om een egale kleur bruin te krijgen op het strand en het hersteld de huid van het teveel zon. Heeft u een sedula? Vergeet dan niet om te vragen naar uw local-rate bij Cloud Nine Spa.

   


Wellicht ook interessant: 

Beste spabehandelingen om uw vakantie te beginnen

 

Test uw smaakpupillen

Food is life! Gun uzelf een hele dag waar u niet hoeft na te denken wat u zult gaan bereiden voor het ontbijt, lunch of diner (tenzij koken natuurlijk een hobby is). Laat u verwennen door onze chefs die verstand hebben van lekker eten.

Geniet van een lekker ontbijt met zeezicht (misschien zelfs room service), een lokale lunch en/of diner bij Restaurant The Pen of geniet van heerlijke Caribische maaltijd bij Blues Restaurant.

Dineren met een mooi zeezicht geeft het eten nóg meer smaak.

Geniet van de kleine dingen die je dagelijks doet

Probeer dingen niet op de automatische piloot te doen. Bijvoorbeeld als je op een parkeerplaats naar uw auto loopt, uw voordeur op slot doet of ergens in de rij staat. Leg uw telefoon weg en let op uw omgeving en wees bij elke stap die u doet. Wat ziet u? Wat hoort u? Ziet u die bloemen en hoort u het geluid bij het omdraaien van uw sleutel of bij het neerzetten van de ene voet na de andere?

Neem ook de tijd voor een heerlijke lange lunch in plaats van een gewone lunch thuis of even snel een pauze in de bedrijfskantine of erger nog, achter uw bureau. Lunch bij voorkeur aan zee om een meer ontspannen gevoel te creëeren, bijvoorbeeld  bij The Pen Restaurant & Terrace. Zorg ervoor dat uw lunch telt. Kies een plekje in de schaduw op het zeeterras, geniet van een zeebriesje en het mooie uitzicht en laat elke hap u lekker smaken. 

Sta stil bij een prachtige zonsondergang

U bevindt zich op Curacao en niet iedereen heeft dat voordeel. U bent op een eiland waar andere mensen nu wilden dat ze waren. Sta eens stil bij het mooie zicht op zee met name de prachtige zonsondergang. Het is niet alleen een geweldige manier om uw werkdag te beëindigen, maar het is ook een geweldige start van de avond. Proost op het goede leven. Combineer dit alles met de dagelijkse Happy Hour bij Avila om 17.00u. Kijk naar de zonsondergang en geniet van de quality time met uw vrienden, collega’s of familie.

Geniet van een stranddag 

Een zeebriesje en het kabbelend geluid van de zee geeft een gerust gevoel, dus ontsnap aan het dagelijks leven en lekker ga naar het strand. Vermijd de drukke stranden met veel cruise passagiers en oncomfortabele liggenstoelen. Kies voor een mooi en rustige plekje zoals het strand bij het Avila Beach Hotel, waar lekker eten en heerlijke cocktails geserveerd wordt. Het mooiste aan dit verhaal? Een Beach Day Pass of arrangement! Geniet van het prachtige uitzicht, maak een wandeling over het strand en ontdek het prachtige huisrif tijdens het snorkelen. Wit zand, turquoise zee en een heerlijke zon(sondergang). Wie houdt hier nou niet van?

Stop met verlangen naar die vrijdag

Vier het midden van de week met lekker eten en een heerlijke cocktail gemaakt door een mixoloog.  Wees in het moment en stop met het verlangen naar vrijdag. Het is toegestaan en zelfs aanbevolen om ook doordeweeks plezier te hebben. Geniet op het strand van live muziek en een happy hour iedere woensdag op Avila’s strand.

Neem samen een romantische koppelmassage

Neem het vermoeide gevoel weg en alle stress die u samen hebt met uw partner door samen een romantische massage te nemen. Een koppels massage is een zalig en memorabel gelegenheid die u de mogelijkheid geeft om dichterbij tot elkaar te komen op een unieke manier. De koppels massages kunt u bij Avila op verschillende locaties doen, bijvoorbeeld bij de uitkijktoren of de pergola waar u een mooi en idyllisch uitzicht heeft op de zee.

Muziek maakt u blij

Luisteren naar muziek zorgt ervoor dat de hersenen dopamine vrijgeven, een chemische stof waardoor u zich meteen goed voelt. Het kan ons daadwerkelijk een opgetogen, tevreden gevoel geven en ook onze gezondheid verbeteren. Pluk uw dag/weekend/avond door te genieten van (live) muziek wanneer u de mogelijkheid heeft. Gelukkig kunt u op meerdere dagen genieten van live muziek op Curacao. Bij Avila Beach Hotel is er live muziek op woensdag (op het strand), de bekende Live Music avond op donderdag, op vrijdag tijdens de Happy Hour and op zaterdag tijdens de wekelijkse Grill Night.

Dansen, vooral op een vrolijk liedje, werkt ook goed. Muziek is leven. Daarom klopt ons hart op een beat ;-)

Wellicht ook interessant:

Hoe haalt u het meest uit uw huwelijksreis naar Curacao?

Trouwen is een hele speciale en mooie gebeurtenis in uw leven, ma...

Beste 10 fotogenieke hotspots van Avila (voor Instagram)

Beroemde modellen. talloze andere bekende influencers, vloggers, ...

Top 10 restaurants op loopafstand van het Avila Beach Hotel

Als het aankomt op goed eten dan bent u bij het Avila Beach Hotel...