Vind ons

  • 1.2 km
    AFSTAND VANAF HET CENTRUM

  • 12.4 km
    AFSTAND VANAF HET VLIEGVELD

  • Adres
    PENSTRAAT 130  WILLEMSTAD, CURAÇAO

Boek jouw kamer of appartement

Bel ons

070 - 2211425
Gelieve een trefwoord invullen om de site te doorzoeken

5 Beste Happy Hours op Curacao

Happy hour op Curacao is meer dan alleen een drankje aan een bar. Het is een manier van leven, uw hoogtepunt van de dag en voor sommigen zelfs een soort van religie. Zo ongeveer elke dag van de week worden er happy hours georganiseerd. De meest populaire vinden plaats tijdens het weekend en trekken ook veel lokalen. U mag dit eiland absoluut niet verlaten zonder een paar populaire hotspots en happy hours te hebben beleefd!

Zanzibar

De absolute favoriet van veel toeristen, stagiaires en ook de lokale bevolking is de happy hour op zaterdag bij Zanzibar, een populaire bar aan het strand in de wijk Jan Thiel. Zanzibar op Curacao is al jaren een populaire plek. Na een ontspannen stranddag kunt u hier de hele avond dansen. Er zijn lekkere drankjes, snacks en pizza’s en natuurlijk live muziek en een gezellige ambiance. De happy hour begint om 17.00u en het blijft druk tot laat in de avond.

Wet & Wild 

Ongelooflijk populair sinds jaar en dag is de happy hour op vrijdag en zondag bij Wet & Wild op Curacao (nabij mambo beach). Stagiaires, lokalen en toeristen kunnen hun weekend feestelijk afsluiten aan deze strandbar. Een perfecte plek om nieuwe herinneringen aan te maken die u zeker bij zullen blijven als volwassene. Elke vrijdag vanaf 17.00u en zondagavond om 18.00u geeft de DJ het startsein van de happy hour. Lekker dansen, een beetje kletsen en een drankje drinken. Vergeet tussendoor niet te eten, bijvoorbeeld een hamburger of een hotdog. Hun slogan zegt alles; Sunday is for partying.

Saint Tropez

Young professionals en feestgangers komen naar Saint Tropez op Curaçao om het begin van het weekend te vieren. Saint Tropez heeft een moderne en eigentijdse uitstraling en op vrijdagavond hebben ze niet één, maar twee happy hours. Van 18.00 tot 19.00 uur en van 21.00 tot 22.00 uur, met lekkere drankjes, draait er een groovy DJ die achter het terras ronddraait van 22.00 tot 1.00 uur. Dress to impress, want dit is een van de verfijnde hotspots op het eiland. Voel je verjongd!

Chill

U vindt deze typisch Caribische strandbar bij het LionsDive. TGIF, vier het leven op je slippertjes. Deze happy hour begint elke vrijdag en zondag om 17.00u. Een favoriete plek om te ontspannen voor zowel de lokale bevolking als toeristen. Dit is de perfecte locatie om te ontspannen, een praatje te maken en te genieten van gegrilde specialiteiten met een mooi uitzicht.

Avila

Jarenlang is Avila's beach bar (Schooner Bar) beroemd om haar happy hour op vrijdag. Deze happy hour trekt zowel toeristen en zakelijke reizigers die als hotelgast bij het Avila Beach Hotel verblijven, maar ook (gevestigde) lokalen, young professionals en zakenmensen. Netwerk en ontmoet nieuwe kennissen en vrienden en geniet van een cocktail of een biertje, live muziek, hapjes of tempura sushi op Curacao. De happy hour om 17.00u en een ander groot voordeel van deze hotspot is de omgeving. Neem plaats aan hun boot vormige bar of op het zeeterras en geniet van de mooie oranje tinten; deze plek heeft namelijk een prachtig uitzicht op de zonsondergang.

Wellicht ook interessant:

Top 20 bezienswaardigheden op Curacao

Het grote aantal bezienswaardigheden op Curacao maakt het eiland ...

Top 10 plekken om te lunchen op Curacao

Op Curacao zijn er restaurants en eetgelegenheden in overvloed, m...

10 Beste Restaurants in Curacao

Op zoek naar een fantastisch restaurant? Wij hebben voor u de 10 ...