Vind ons

  • 1.2 km
    AFSTAND VANAF HET CENTRUM

  • 12.4 km
    AFSTAND VANAF HET VLIEGVELD

  • Adres
    PENSTRAAT 130  WILLEMSTAD, CURAÇAO

Boek jouw kamer of appartement

Bel ons

070 - 2211425
Gelieve een trefwoord invullen om de site te doorzoeken

E Mucha: Interactieve workshops voor kinderen & ouders

Wilt u familievakantie plannen en wilt u niet alleen waarde toevoegen aan uw kids hun vakantie, maar ook aan hun leven? Schrijf je kind(eren) in voor een interactieve workshop bij E Mucha (in het Nederlands, Engels of Duits). Laat ze leren omgaan met bepaalde angsten, faalangst, of hoe om te gaan met emoties of rivaliteit tussen broers en zussen. Ook ouders kunnen workshops volgen, zoals Positief ouderschap of hoe je het beste met je kinderen omgaat tijdens de puberteit. Persoonlijke begeleiding bij E Mucha is een goed idee voor zowel ouders als kind

Over E Mucha

Wat E Mucha, dat het kind in het Papiaments betekent, bijzonder maakt is dat kinderen op een creatieve manier met betrokkenheid, liefde en veel enthousiasme begeleid worden!

Laura Vernooijs is Sociaal Pedagogisch Hulpverlener. Ze werkte op de kinderafdeling van een ziekenhuis in Nederland, een woongroep voor jongvolwassenen met autisme en zette op Curacao een coachingstraject op voor 'brussen' (broers en zussen). Dit therapeutisch programma werd aangeboden aan broers en zussen en ouders van kinderen die extra zorg nodig hadden. Zij is gespecialiseerd in het werken met kinderen van 4 tot 18 jaar. Daarnaast werkt ze bij een lokale MBO/HBO-school als mentor en stagebegeleider voor tieners en jongvolwassenen.

Benieuwd naar de werkwijze van Laura? Neem voor meer informatie contact op met E Mucha via (+5999) 6759759 of [email protected]. U vindt E Mucha op Avila's Octagon Plaza (alleen open op afspraak).

Wellicht ook interessant:

Top 10 Activiteiten voor kinderen op Curacao

Er zijn veel activiteiten voor kinderen op Curacao die niet altij...

Beste locaties voor het spotten van inheemse dieren op Curacao

Wat zijn de beste locaties voor het spotten van deze inheemse die...

De 10 beste tours om Curacao te ontdekken

Curacao is een redelijk klein eiland, maar er valt ontzettend vee...