Vind ons

  • 1.2 km
    AFSTAND VANAF HET CENTRUM

  • 12.4 km
    AFSTAND VANAF HET VLIEGVELD

  • Adres
    PENSTRAAT 130  WILLEMSTAD, CURAÇAO

Boek jouw kamer of appartement

Bel ons

070 - 2211425
Gelieve een trefwoord invullen om de site te doorzoeken

Klein Curacao Nr. 1 Bounty-eiland

Curaçao is de thuisbasis van meer dan 35 fascinerende en prachtige stranden. Lees meer over het Bounty-eiland Klein Curacao en waarom het een bezoek waard is als u een echte strandliefhebber bent.

Parelwitte stranden, azuurblauw water & zeeschildpadden


Dubbelklik voor volledig scherm

Klein Curacao ligt op ongeveer anderhalf uur varen vanaf Curacao. Het heeft alles wat u van een tropisch paradijs mag verwachten: parelwitte stranden, azuurblauw water en zeeschildpadden.

Er zijn dagelijks tours naar Klein Curacao. De tour begint 's ochtends vroeg en duurt tot laat in de middag. Uw Klein Curaçao-ervaring begint in de haven wanneer u met een boottocht het vaste land verlaat. Met een beetje geluk komt u onderweg wilde dolfijnen tegen. Kijk goed naar de golven die de boot achterlaat. Ze verschijnen daar vaak, springend over die golven.

   


Wellicht ook interessant: 

Leer alles over Curaçao: Feiten & Tips over Curaçao

 

Bij aankomst op het eiland is er één ding dat 9 van de 10 mensen doet: een foto maken. Het is het witste zand dat uw ooit hebt gezien, en de turquoise zee biedt zo'n mooi contrast en geeft u meteen dat Bounty Eiland-gevoel. Overdag hebt u alle tijd om Klein Curacao te verkennen, op het strand te liggen of te relaxen op de boot. Actiever zijn is ook een optie. Het wordt aanbevolen om te snorkelen of te duiken en zeeschildpadden te zoeken en de oude vuurtoren en het scheepswrak aan de kust te verkennen.

Het strand van Klein Curaçao heeft misschien letterlijk het fijnste witte zand dat u ooit tussen uw tenen zult voelen. Bij een wandeling over dit strand zult u merken dat uw voeten door het fijne, poederige zand gemakkelijk een beetje in het zand wegzakken. Bij terugkeer naar het vasteland is het tijd om te genieten van de Caribische Zee, te ontspannen op de boot en de opmerkelijke uitzichten en vibes te laten bezinken.

Het bezoeken van dit onbewoonde eiland is zeker iets dat bovenaan uw bucketlist op Curacao zou moeten staan.

Wellicht ook interessant:

20 foto’s waardoor Curaçao meteen op uw Bucket List komt

Waarschijnlijk zit u flink te dagdromen over uw volgende vakantie...

Top 20 bezienswaardigheden op Curacao

Het grote aantal bezienswaardigheden op Curacao maakt het eiland ...

10 redenen om het Avila Beach Hotel te kiezen als uw hotel op Curacao

Om te beoordelen of ons hotel een match is met uw wensen en de fa...