Vind ons

  • 1.2 km
    AFSTAND VANAF HET CENTRUM

  • 12.4 km
    AFSTAND VANAF HET VLIEGVELD

  • Adres
    PENSTRAAT 130  WILLEMSTAD, CURAÇAO

Boek jouw kamer of appartement

Bel ons

070 - 2211425
Gelieve een trefwoord invullen om de site te doorzoeken

5 tips om met minder plastic te Reizen

Plastic... wat duurzaamheid betreft is het misschien wel de slechtste uitvinding ooit, en gelukkig beginnen veel mensen over de hele wereld zich dat langzaamaan te realiseren. We hebben het ooit geproduceerd, en nu komen we erin om. "Er bevinden zich 500 keer zoveel microplastics in de zee dan dat er sterren in het heelal zijn, en naar schatting zal er tegen 2050 meer plastic dan vissen zijn." – Ian Johnston, milieucorrespondent, in een artikel voor The Independent. Het wordt tijd om dit te verminderen, en het goede nieuws is dat duurzame praktijken in het toerisme klein kunnen beginnen, maar nog steeds een groot effect kunnen hebben.

Investeer in een herbruikbare waterfles

Het is geen geheim: plastic waterflessen zijn ronduit slecht voor het milieu. Ze zijn niet biologisch afbreekbaar, en hoewel er over verschillende flessen wordt gezegd dat ze recyclebaar zijn, eindigen de meeste plastic flessen op de vuilnisbelt waar ze honderden, zo niet duizenden jaren, blijven liggen. Ons advies is om te investeren in een herbruikbare waterfles zodat u 'm altijd bij de hand hebt. Verschillende merken hebben mooie flessen, zelfs flessen waarin u ijskoud water kunt meenemen, zoals de D-TAP by D-Bottle met Curacao thema. Ideaal voor als u naar warme plekken zoals Curacao reist!

   


Wellicht ook interessant: 

Beste 10 fotogenieke hotspots van Avila (voor Instagram)

 

Upcycle oude verpakkingen

Hoe vaak heeft u een afhaalmaaltijd gekocht, of een pot leeggemaakt, en gedacht: hey, deze verpakkingen zouden nog weleens van pas kunnen komen? We hebben goed nieuws voor u: het bewaren van verpakkingen als deze kan u helpen bij het streven naar een milieuvriendelijkere vakantie! Die oude pot waar dat haarmasker in zat is perfect voor een nieuwe shampoo-bar. Die oude fles, waar foundation in zat, kunt u gebruiken om aftersun-lotion in over te hevelen. En dat oude Tic Tac-doosje kunt u gebruiken om haarspelden in mee te nemen. Wees creatief, de mogelijkheden zijn eindeloos. En ze kunnen het ook nog eens heel goed doen op Pinterest.

Neem een herbruikbare (boodschappen)tas mee

Volgens het Earth Policy Institute gebruiken mensen iedere minuut meer dan 2 miljoen plastic zakken, iedere dag. Voorkom dat je er meer aan je verzameling toevoegt door overal waar je heen gaat een herbruikbare boodschappentas mee te nemen. Deze tassen nemen geen extra ruimte in je bagage in beslag maar kunnen je zeker helpen om het aantal plastic zakken te verminderen dat in onze oceanen eindigt, of erger nog: in de magen van dieren. Nog beter is het gebruik van één grote tas die u voor meerdere doeleinden kunt gebruiken; Handbagage, strandtas en boodschappentas.

Vraag naar vers eten en drinken

Volgens het Earth Policy Institute gebruiken mensen iedere minuut meer dan 2 miljoen plastic zakken, iedere dag. Voorkom dat je er meer aan je verzameling toevoegt door overal waar je heen gaat een herbruikbare boodschappentas mee te nemen. Deze tassen nemen geen extra ruimte in je bagage in beslag maar kunnen je zeker helpen om het aantal plastic zakken te verminderen dat in onze oceanen eindigt, of erger nog: in de magen van dieren.

Creëer bewustzijn

Onthoud de vijf R'en: refuse, reduce, reuse, recycle en raise awareness. Met je vrienden, reisgenoten, kinderen en collega's praten over het vermijden van wegwerpplastic is één van de beste en eenvoudigste dingen die je voor de planeet kunt doen. Laat je familie en vriendenkring weten dat er niets bestaat als 'weg' als we iets weggooien. Het moet ergens naartoe, altijd.

Vind jij het ook belangrijk dat kinderen spelenderwijs opgroeien met duurzame waarden? Meld ze dan aan voor Nature Needs Superheroes bij E Mucha (betekent 'Het kind' in het Papiamento). Het is een GRATIS educatieve activiteit die deel uitmaakt van het D-Tap Water Refill Program, een partnerprogramma van het Avila Beach Hotel.

Minder plastic is Mooi!

Wellicht ook interessant:

Avila Beach Hotel officiële partner Water Refill Program Curacao

Het is de missie van Water Refill Program Curacao om het gebruik ...

Avila Beach Hotel en CRFC vullen koraalrif aan

Coral Restoration Foundation Curaçao (CRFC) ondertekende een sam...

Pack for a purpose wanneer u naar Curaçao gaat

Het Avila Beach Hotel is lid geworden van Pack for a purpose. Rei...