Vind ons

  • 1.2 km
    AFSTAND VANAF HET CENTRUM

  • 12.4 km
    AFSTAND VANAF HET VLIEGVELD

  • Adres
    PENSTRAAT 130  WILLEMSTAD, CURAÇAO

Boek jouw kamer of appartement

Bel ons

070 - 2211425
Gelieve een trefwoord invullen om de site te doorzoeken

Avila Beach Hotel en CRFC vullen koraalrif aan

28 februari 2019

WILLEMSTAD - Coral Restoration Foundation Curaçao (CRFC) ondertekende een samenwerkingsovereenkomst met het Avila Beach Hotel om het huisrif aan de voorkant van het hotel opnieuw te vullen. Het project zal 3 jaar duren en een 'pop-up'-kwekerij van 6 bomen omvatten om de koralen te laten groeien en ze later op het rif te planten. Coral Restoration Foundation Curaçao restaureert al 3 jaar riffen op Curaçao en we hebben met succes al meer dan 5000 Staghorn- en Elkhorn-koralen geplant in het huisrif bij Lionsdive, Sunscape, Sweet Bottom en Directors Bay.

'We vieren komende mei onze 4de verjaardag en deze samenwerking met het Avila Beach Hotel is de perfecte manier om een verjaardag te vieren', zei Pol Bosch, de projectmanager van CRFC. 'We zijn erg verheugd om voor dit initiatief samen te werken met CRFC om de kwaliteit van onze riffen te verbeteren', zei de heer Robbin Vogels, General Manager van het Avila Beach Hotel.

Coral Restoration Foundation Curaçao is een non-profitorganisatie die toegewijd is aan het herstellen van riffen op Curaçao, door gebruik te maken van bewezen effectieve technieken. Sponsors voor de stichting zijn onder andere MCB Bank, Avila Beach Hotel, Curaçao Airport Holding, Kooyman en Ocean Encounters. 

 

Wellicht ook interessant:

Vierde Travelife Gold Award voor Avila Beach Hotel

Met trots meldt het Avila Beach Hotel dat zij wederom de internat...

6 manieren waarop het Avila Beach Hotel duurzaam onderneemt

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is iets wat we gelukkig st...

5 tips om met minder plastic te Reizen

Plastic... wat duurzaamheid betreft is het misschien wel de slech...