Vind ons

  • 1.2 km
    AFSTAND VANAF HET CENTRUM

  • 12.4 km
    AFSTAND VANAF HET VLIEGVELD

  • Adres
    PENSTRAAT 130  WILLEMSTAD, CURAÇAO

Boek jouw kamer of appartement

Bel ons

070 - 2211425
Gelieve een trefwoord invullen om de site te doorzoeken

5 redenen om de Schooner Bar te bezoeken

Curacao kent talloze strandbars. Eén van de meest unieke is Schooner Bar & Terrace in Pietermaai (bij het Avila Beach Hotel), ook toegankelijk voor lokalen en niet-hotelgasten. Deze strandbar op Curacao is zeker een bezoekje waard als u op Curacao op vakantie bent, maar ook als u op zoek bent naar een gezellige tijd op een geweldige locatie. Wij geven u vijf redenen waarom u deze plek minstens één keer moet ervaren. Seize the Yolo!

Centraal gelegen en toch aan het strand

Centraal gelegen en toch aan het strand

Het geweldige aan deze strandbar op Curacao is de locatie.

Het is in het centrum en aan de rand van de levendige buurt Pietermaai, maar toch aan zee, wat deze strandbar uitzonderlijk toegankelijk maakt. Naast de centrale ligging heeft het een goed toegankelijke en ruime parkeergelegenheid.

Kortom, een geweldige plek om te bezoeken na het werk, voor het diner (thuis, elders of bij Avila), of wanneer u gewoon op zoek bent naar een plek om te ontspannen zonder ver te hoeven rijden.

Echt autenthiek en uniek

Echt autenthiek en uniek

Schooner Bar is gevestigd in het oudste operationele hotel op Curacao, het Avila Beach Hotel. Het is een hotel vol geschiedenis en heeft een authentieke ziel. Schooner Bar & Restaurant ligt midden in het hart van het hotel en is geopend sinds 1959, wat het de oudste operationele strandbar op Curacao maakt.

De strandbar is vernoemd naar zijn vroegere vorm; de Schooner van een zeilschip. Wanneer je een drankje drinkt in deze Curacao strandbar, drink je eigenlijk op een houten boot die uitkijkt over het witte zand van het strand van Avila en de Caribische Zee.

De mooiste zonsondergang van Curacao

De mooiste zonsondergang van Curacao

Deze strandbar heeft een geweldig zicht op de zonsondergang. Geniet van het prachtige zeezicht en kom ergens tussen 18.00 en 19.00 uur langs om de zon ten onder zien gaan. Mis het dagelijkse Happy Hour van de Schooner Bar om 17.00 uur niet, inclusief livemuziek op vrijdag!

Geniet van een prachtig verlichte hemel, gezellige lichtslingers, romantische fakkels en sfeerverlichting gecombineerd met lekkere drankjes en lekker eten.

Avila’s Beach Vibes

Avila’s Beach Vibes

Eén van de leukste wekelijkse evenementen op Curacao is Avila's Beach Vibes. Tijdens deze woensdagavond gaat alles om het uitoefenen van de welbekende relaxte Caribische levensstijl.

Het leven wordt niet beter dan dit, toch? Neem een plekje aan de bootvormige Schooner Bar, het schilderachtige zeeterras of op het strand. Als u hier niet kunt ontspannen, dan is er echt iets goed mis.

Interessante gasten

Interessante gasten

Schooner Bar verwelkomt sinds jaar en dag zakenreizigers uit de hele wereld.

Het hotel ontvangt namelijk veel gerenommeerde gasten, afgevaardigden en gevestigde zakenmensen (zowel lokaal als internationaal), maar ook BN'ers en influencers.

Deze strandbar op Curacao is een ideale locatie om gemakkelijk met interessante mensen in contact te komen en kan de broedplaats zijn om uw (waardevolle) netwerk verder uit te breiden.

Wellicht ook interessant:

Top 10 plekken om te lunchen op Curacao

Op Curacao zijn er restaurants en eetgelegenheden in overvloed, m...

10 Beste Restaurants in Curacao

Op zoek naar een fantastisch restaurant? Wij hebben voor u de 10 ...

5 redenen om te dineren in Blues Restaurant

Er zijn talloze restaurants op Curacao en je hebt misschien maar ...