Vind ons

  • 1.2 km
    AFSTAND VANAF HET CENTRUM

  • 12.4 km
    AFSTAND VANAF HET VLIEGVELD

  • Adres
    PENSTRAAT 130  WILLEMSTAD, CURAÇAO

Boek jouw kamer of appartement

Bel ons

070 - 2211425
Gelieve een trefwoord invullen om de site te doorzoeken

5 redenen om te dineren in Blues Restaurant

Er zijn talloze restaurants op Curacao en je hebt misschien maar een weekje op Curacao. Kortom, een lastige opgave om elke avond een fijn restaurant te kiezen waar uw de tijd van uw leven zult hebben en weer een beetje meer van het eiland gaat houden. Blues Restaurant biedt Jazz on the rocks & Soul in your food. Wij geven u 5 redenen waarom u dit restaurant ten minste één keer in uw leven moet ervaren.

Top 10 beste hotel bars Caribische gebied

Top 10 beste hotel bars Caribische gebied

Blues Restaurant heeft een plaatsje in de Top 10 Beste Hotel Bars van het Caribisch gebied veroverd dat is samengesteld door het welbekende Caribbean Journal (het grootste nieuwsmagazine voor het Caribische gebied). 

Blues Restaurant wordt geprezen door veel internationale media en influencers.

De mooiste zonsondergang op Curacao

De mooiste zonsondergang op Curacao

Locatie, locatie, locatie. Geniet van het panoramisch uitzicht op zee en kom gerust wat eerder om de prachtige zonsondergang te zien.

Weinig restaurants op Curacao met zo’n mooi zeezicht en uitzicht op de zonsondergang.

Kleurrijk en cultureel

Kleurrijk en cultureel

Blues biedt een unieke sfeer. Het dak is een enorm en kleurrijk kunstwerk gemaakt door Jhomar Loaiza. Het is een geweldige blikvanger en lijkt op de kleurrijke gerechten die geserveerd worden in Blues Restaurant.

Voel de culturele vibes en ervaar een geweldige mix tussen zowel de lokale bevolking als toeristen. Vooral op die beroemde donderdagavonden!

Caribische keuken

Caribische keuken

Als u een smakelijk en jazzy menu met Caribisch geïnspireerde specialiteiten waardeert, dan is Blues zeker het proberen waard.

Driewerf jazz

Driewerf jazz

Muziek komt vaak terug bij restaurants op Curacao. Blues geniet lokale en internationale bekendheid als het gaat om jazz en blues muziek. Het is de hotspot voor muziekliefhebbers, voor zowel lokalen als toeristen. Geniet van Live Music Night op donderdagen. Je zal gegarandeerd worden weggeblazen door de beste Live muziek op Curacao.

Een van de artiesten is bijvoorbeeld Curacao North Sea Jazz-artiest Hershel Rosario en grammy-winnaar Pernell Saturnino. Beiden geboren en getogen op Curaçao.

Wellicht ook interessant:

5 redenen om de Schooner Bar te bezoeken

Curacao kent talloze strandbars. Een van de meest unieke strandba...

5 redenen om te dineren bij The Pen Restaurant & Terrace

The Pen Restaurant & Terrace op Curacao is een absolute aanrader ...

Top 10 plekken om te lunchen op Curacao

Op Curacao zijn er restaurants en eetgelegenheden in overvloed, m...