Vind ons

  • 1.2 km
    AFSTAND VANAF HET CENTRUM

  • 12.4 km
    AFSTAND VANAF HET VLIEGVELD

  • Adres
    PENSTRAAT 130  WILLEMSTAD, CURAÇAO

Boek jouw kamer of appartement

Bel ons

070 - 2211425
Gelieve een trefwoord invullen om de site te doorzoeken

5 redenen om te dineren in Blues Bar & Restaurant

Er zijn talloze restaurants op Curacao en je hebt misschien maar een weekje op Curacao. Kortom, een lastige opgave om elke avond een fijn restaurant te kiezen waar uw de tijd van uw leven zult hebben en weer een beetje meer van het eiland gaat houden. Blues Bar & Restaurant biedt Jazz on the rocks & Soul in your food. Wij geven u 5 redenen waarom u dit restaurant ten minste één keer in uw leven moet ervaren.

Top 10 beste hotel bars Caribische gebied

Top 10 beste hotel bars Caribische gebied

Blues Bar & Restaurant heeft een plaatsje in de Top 10 Beste Hotel Bars van het Caribisch gebied van 2015 veroverd dat is samengesteld door het welbekende Caribbean Journal (het grootste nieuwsmagazine voor het Caribische gebied). 

Driewerf jazz

Driewerf jazz

Muziek komt vaak terug bij restaurants op Curacao. Blues geniet lokale en internationale bekendheid als het gaat om jazz muziek. Het is de hotspot voor jazz en blues muziekliefhebbers, voor zowel lokalen als toeristen. Geniet van Live Jazz Night op donderdagen. Je zal gegarandeerd worden weggeblazen door de beste Live Jazz muziek op Curacao.

De mooiste zonsondergang op Curacao

De mooiste zonsondergang op Curacao

Locatie, locatie, locatie. Geniet van het panoramisch uitzicht op zee en kom gerust wat eerder om de prachtige zonsondergang te zien. Weinig restaurants op Curacao met zo’n mooi zeezicht en uitzicht op de zonsondergang.

Caribische keuken

Caribische keuken

Als u een smakelijk en jazzy menu met Caribisch geïnspireerde specialiteiten waardeert, dan is Blues zeker het proberen waard.

Mix tussen lokalen en toeristen

Mix tussen lokalen en toeristen

Blues biedt een unieke sfeer. Als één van de weinige restaurants op Curacao zal je er een geweldige mix vinden tussen lokalen en toeristen. Vooral op die fameuze donderdagavond!

Wellicht ook interessant:

5 redenen om Schooner Bar & Terrace te bezoeken

Curacao kent talloze strandbars. Een van de meest unieke strandba...

5 redenen om te dineren in restaurant The Pen

Restaurant The Pen op Curacao is een absolute aanrader als het ga...

Top 10 plekken om te lunchen op Curacao

Op Curacao zijn er restaurants en eetgelegenheden in overvloed, m...