Vind ons

  • 1.2 km
    AFSTAND VANAF HET CENTRUM

  • 12.4 km
    AFSTAND VANAF HET VLIEGVELD

  • Adres
    PENSTRAAT 130  WILLEMSTAD, CURAÇAO

Boek jouw kamer of appartement

Bel ons

070 - 2211425
Gelieve een trefwoord invullen om de site te doorzoeken

5 redenen om te dineren in restaurant The Pen

Er zijn talloze restaurants op Curacao en u hebt misschien maar een weekje op Curacao. Kortom, een lastige opgave om elke avond een fijn restaurant te kiezen waar u de tijd van uw leven zult hebben en weer een beetje meer van het eiland gaat houden. Restaurant The Pen is een uniek open-air restaurant en een aanrader als u op zoek bent naar een bijzondere dinerervaring. Wij geven u 5 redenen waarom u dit restaurant ten minste één keer in uw leven moet ervaren.  

Buitengewone gerechten met unieke combinaties, texturen en smaak

Buitengewone gerechten met unieke combinaties, texturen en smaak

Restaurant the Pen (voorheen Belle Terrace restaurant) is één van die authentieke restaurants op Curacao met internationale bekendheid en een verfijnd randje. Hier vindt u heerlijk eten op haar best. Goedgekeurd en door de jaren heen verfijnd met behulp van inbreng van de vele sterrenchefs uit Nederland.

Authentieke locatie met uitzicht

Authentieke locatie met uitzicht

Door het heerlijke eten zou je haast de unieke locatie van Restaurant The Pen vergeten. Het semi-openluchtrestaurant heeft een "beach house" setting. Het ligt aan de rand van de levendige wijk Pietermaai en biedt een prachtig uitzicht op de Caribische Zee. In 1812 was de La Belle Alliance villa, nu in gebruik als Avila’s lobby, een thuis voor Engelse Gouverneurs. Hun favoriete plekje was de afgesloten weelderige achtertuin welke zij The Pen noemde. Restaurant The Pen is gesitueerd op exact dezelfde locatie en vernoemd naar hun geliefde stek.

Proef de regio

Proef de regio

Als u nieuwsgierig bent naar wat deze regio te bieden heeft dan is dit restaurant the place to be. Maak kennis met alleen de beste ingrediënten uit Curacao, het Caribisch gebied en Latijns-Amerika verpakt in een modern en zeer fotogeniek geheel. Eén van de weinige restaurants op Curacao waar u de regio kunt proeven op een moderne manier en direct van het land op uw bord.

Gezonde hotspot

Gezonde hotspot

Vegetariërs, veganist, glutenvrij dieet of gewoon op zoek naar een gezonde hotspot op Curacao? Stop met zoeken, want de chef-kok van Restaurant The Pen past magie toe op uw bord door verschillende soorten texturen en combinaties te presenteren waarvan u ongetwijfeld onder de indruk zal zijn. Restaurants op Curacao serveren meestal gegrilde specialieiten. The Pen is gefocused op gezondheid, smaak en alleen de beste ingredienten.

Culinaire evenementen

Culinaire evenementen

Restaurant The Pen op Curacao staat bekend om haar culinaire evenementen met de beste Nederlandse Michelin chef-koks, zoals Ron Blaauw, Richard van Oostenbrugge en Robert Kranenborg. We zijn deze traditie gestart op Avila's 50-jarige jubileum in 1999 met wijlen Cas Spijkers. Grote kans dat u hun invloeden herkent in uw culinaire ervaring. Er zijn weinig restaurants op Curacao die dat kunnen zeggen! Ook culinaire evenementen zoals Pasta e Basta (live from Amsterdam) is elk jaar een succes.

Wellicht ook interessant:

Top 10 plekken om te lunchen op Curacao

Op Curacao zijn er restaurants en eetgelegenheden in overvloed, m...

Restaurant The Pen lanceert ‘From Farm to Fork’ concept

Restaurant The Pen is vorig jaar in een modern jasje gestopt en b...

5 redenen om te dineren in Blues Bar & Restaurant

Er zijn talloze restaurants op Curacao en je hebt misschien maar ...