Vind ons

  • 1.2 km
    AFSTAND VANAF HET CENTRUM

  • 12.4 km
    AFSTAND VANAF HET VLIEGVELD

  • Adres
    PENSTRAAT 130  WILLEMSTAD, CURAÇAO

Boek jouw kamer of appartement

Bel ons

070 - 2211425
Gelieve een trefwoord invullen om de site te doorzoeken

De beste toevoegingen aan uw boeking

Reizen kost meestal veel energie, terwijl u juist op vakantie gaat om volledig te ontspannen. Het Avila Beach Hotel biedt daarom verschillende mogelijkheden om uw aankomst en verblijf zo fijn mogelijk te maken. Met behulp van de onderstaande toevoegingen aan uw boeking komt u gegarandeerd tot rust. Alle weergegeven prijzen zijn inclusief alle belastingen en kunnen worden gewijzigd.

Ontbijt

U kunt de dag haast niet beter beginnen dan met een heerlijk ontbijt. Het is nog beter als u het ontbijt niet zelf hoeft voor te bereiden. Hiervoor kunt u dagelijks terecht in het Avila Café, waar een uitgebreid en gevarieerd ontbijtbuffet voor u klaarstaat. Er is voor ieder wat wils: versgebakken brood, cruesli, fruit, verse gebakjes, vruchtensappen en natuurlijk koffie en thee. Ons ontbijtteam serveert u graag en u kunt uw voorkeuren doorgeven aan de kok. Meer informatie over het ontbijt en het reserveringsformulier vindt u hier.

Prijs: US $19,50 pp pd*

*Kinderen tot 12 jaar ontvangen een korting van 50%.

Halfpension

Als u een dagactiviteit op de planning hebt staan, dan is het Halfpension ideaal om de dag mee te beginnen en te eindigen. Met de Halfpension toevoeging schuift u ’s ochtends aan voor het ontbijt, en ’s avonds kunt u genieten van een tweegangendiner naar keuze bij Blues Bar & Restaurant, Restaurant The Pen of Schooner Bar & Restaurant. Zo geniet u optimaal van een dagje weg zonder na te hoeven denken waar u ’s avonds zult eten. Vooral op de speciale avonden kan het hier erg druk (en gezellig!) zijn, dus het is raadzaam om een tafel te reserveren. Gewone koffie, thee en vruchtensappen zijn tijdens het ontbijt inbegrepen, evenals 1 frisdrank per persoon voor het diner. Alle andere dranken wordt in rekening gebracht als extra.

Prijs Halfpension: US $59 pp pd (inclusief alle belastingen)*
In plaats van of US $70 pp pd

*Deze prijzen zijn geldig voor verblijven vanaf 8 januari 2018. Kinderen tot 12 jaar ontvangen 50% korting.

Volpension

Blijft u de hele dag lekker ontspannen op één van onze privéstranden, bij het infinity pool of lekker in de buurt van uw kamer? Het Volpension (wij bieden geen All Inclusive pakket) garandeert een compleet zorgeloze dag waarin u niks tekort komt. Ontbijt, lunch, en een tweegangendiner naar keuze – alles is inbegrepen. Met deze toevoeging ervaart u allerlei smaken en gerechten die kenmerkend zijn voor Curacao, zonder het hotel te verlaten. Gewone koffie, thee en vruchtensappen zijn tijdens het ontbijt inbegrepen, evenals 1 glas frisdrank per persoon voor zowel lunch als diner. Alle andere dranken wordt in rekening gebracht als extra.

Prijs Volpension: US $69 pp pd (inclusief alle belastingen)*
In plaats van US $85 pp pd

*Deze prijzen zijn geldig voor een verblijf vanaf 8 januari 2018. Kinderen tot 12 jaar ontvangen 50% korting.

Diner op het strand

Heeft u er weleens over gefantaseerd hoe het zou zijn om op een privéstrand te dineren? Bij het Avila Beach Hotel kunt u kiezen uit maar liefst twee privéstranden om dit te doen. Uw tafel staat vlakbij het water, waardoor u een spectaculair uitzicht heeft op zee. Geniet van de uitgebreide menukaarten van Blues of The Pen, of laat u volledig verrassen met het driegangen verrassingsmenu. Er kan slechts één diner per strand worden gereserveerd, dus wacht vooral niet te lang met reserveren als u uw geliefde en uzelf hierop wilt trakteren.

Prijs per stel voor een 3-gangen verrassingsmenu op het strand (Blues) US $144, exclusief drankjes.
Prijs per stel voor een 3-gangen verrassingsmenu op het strand (The Pen) US $155 exclusief drankjes.