Vind ons

  • 1.2 km
    AFSTAND VANAF HET CENTRUM

  • 12.4 km
    AFSTAND VANAF HET VLIEGVELD

  • Adres
    PENSTRAAT 130  WILLEMSTAD, CURAÇAO

Boek jouw kamer of appartement

Bel ons

070 - 2211425
Gelieve een trefwoord invullen om de site te doorzoeken

Restaurant The Pen lanceert ‘From Farm to Fork’ concept

WILLEMSTAD  The Pen is het ‘fine-dining’ restaurant van het Avila Beach Hotel. Het restaurant is vorig jaar in een modern jasje gestopt en bij een nieuwe uitstraling hoort een nieuwe kaart. Conceptontwikkelaar en Food & Beverage manager Nico Dingemans heeft Chef Noam van der Kaaij aangetrokken om het nieuwe keukenconcept tot uitvoering te brengen.

Chef de cuisine van der Kaaij heeft in Nederland bij verschillende sterrenchefs in de keuken gestaan en gaat bij Avila culinaire uiting geven aan het “From Farm to Fork” concept. “Curaçao mag trots zijn op haar keuken en bijzondere lokale producten, we willen dit met een flinke dosis passie uitlichten en er een verrassende culinaire draai aan geven”, volgens Dingemans. Met dit restaurantconcept ondersteunt het hotel de lokale boeren en producten. Daarbij krijgen Avila’s gasten de mogelijkheid om deze lokale producten op gastronomische wijze te ontdekken.

Op Maandag 1 oktober 2018 wordt dit nieuwe “From Farm to Fork” concept gelanceerd. Deze feestelijke gebeurtenis wordt in samenwerking met sterrenchef Matthijs Mulder van De Bloemenbeek uit Nederland vormgegeven. Er zal een 7 gangen diner geserveerd worden voor US$ 70,- per persoon met een knipoog naar de viering van het 70-jarig bestaan van het Avila Beach Hotel in 2019. De helft van de opbrengst zal worden geschonken aan Fundashon Let’s grow together. De stichting organiseert voor minderbedeelde en kinderen met een beperking educatieve excursies naar Hofi Cas Cora waar ze leren over lokale producten, hoe deze verbouwd worden en kunnen kennis maken met de smaken.

De prachtige Aemy Niafeliz zal deze avond achter haar piano plaatsnemen en voor muzikale omlijsting zorgen. The Wine Factory is één van de sponsoren en ontfermt zich over de Wine & Food pairing. Er zijn 70 plekken beschikbaar voor gasten, mocht je er graag bij willen zijn mail dan naar [email protected]

Wellicht ook interessant:

10 Beste Restaurants in Curacao

Op zoek naar een fantastisch restaurant? Wij hebben voor u de 10 ...

5 redenen om te dineren bij The Pen Restaurant & Terrace

The Pen Restaurant & Terrace op Curacao is een absolute aanrader ...

Top 10 plekken om te lunchen op Curacao

Op Curacao zijn er restaurants en eetgelegenheden in overvloed, m...