Vind ons

  • 1.2 km
    AFSTAND VANAF HET CENTRUM

  • 12.4 km
    AFSTAND VANAF HET VLIEGVELD

  • Adres
    PENSTRAAT 130  WILLEMSTAD, CURAÇAO

Boek jouw kamer of appartement

Bel ons

070 - 2211425
Gelieve een trefwoord invullen om de site te doorzoeken

Avila Beach Hotel is meest toegankelijke hotel op Curacao

WILLEMSTAD – Tijdens de Curaçao Inclusion Award avond en Benefit Concert op 8 September jl. heeft het Avila Beach Hotel de prijs gewonnen van Meest Toegankelijke Hotel op Curacao. Het hotel heeft deze award ontvangen na een uitgebreide audit door de Alton Paas Stichting. Avila’s Belle Terrace Restaurant was ook genomineerd in de categorie Meest Toegankelijke Restaurant van het eiland. Uiteindelijk heeft Nautilus restaurant deze award gewonnen. IBIS Management is gekozen als Meest Toegankelijke Werkgever.


Award avond
Samen met partners CHATA en CTB focust Fundashon Alton Paas op Curaçao naar toegankelijkheid en integratie. De award avond en het concert zijn bijgewoond door drie ministers. De avond werd afgesloten met een enerverende en inspirerende show van de bekende pianist Randal Corsen met zijn orkest.

Toegankelijkheid Avila Beach Hotel
Het complete Avila Beach Hotel, inclusief het zwembad, restaurants en wellness gebied zijn geheel rolstoeltoegankelijk. Het hotel heeft zelfs extra toegankelijke hotelkamers in hun Octagon vleugel (vergelijkbaar met het Octagon Preferred kamertype). Robbin Vogels, General Manager (links) van het oudste operationele hotel van Curacao ontving met trots de award van CHATA’s CEO & President Miles Mercera (rechts).

Alton Paas Stichting
De Stichting Alton Paas streeft ernaar om het bewustzijn en de toegankelijkheid op het eiland te vergroten. Deze non-profit organisatie werd op 7 september 2012 opgericht door Alton Paas. Na een auto-ongeluk dat zijn leven op 19-jarige leeftijd veranderde en leidde tot een dwarslaesie. Hij vecht voor een beter toegankelijk eiland met betrekking tot de faciliteiten in gebouwen, op straat en in het openbaar vervoer. Hij streeft naar een Curaçao, waar personen met ruggenmergletsel een volledig succesvol, gezond leven kunnen leven zonder enige fysieke, mentale, en milieu-beperkingen.
 

Wellicht ook interessant:

Hoe verblijft u veilig op Curacao?

Is Curacao veilig? Kort antwoord: ja. Maar dat betekent niet dat ...

5 Beste Spa’s op Curacao

Ontsnap aan de hectiek en het drukke leven van thuis. Laat de str...

5 tips om met minder plastic te Reizen

Plastic... wat duurzaamheid betreft is het misschien wel de slech...