Vind ons

  • 1.2 km
    AFSTAND VANAF HET CENTRUM

  • 12.4 km
    AFSTAND VANAF HET VLIEGVELD

  • Adres
    PENSTRAAT 130  WILLEMSTAD, CURAÇAO

Boek jouw kamer of appartement

Bel ons

070 - 2211425
Gelieve een trefwoord invullen om de site te doorzoeken

Maak uw baas gelukkig door uw budget te bepalen voordat u begint met het plannen van uw zakelijke bijeenkomst of evenement, en houdt u eraan. Volg deze tips om te helpen om de kosten te beheersen:

a. Vraag offertes, maar wacht niet te lang met het maken van een beslissing over uw uiteindelijke vergaderlocatie. Heeft u niet tijdig een voorstel of offerte ontvangen? Grote kans dat er ook niet snel wordt gehandeld tijdens de werkelijke planning van het evenement. Elimineer risico's die betrekking hebben op tijdrovende elementen omdat dit uiteindelijk tot meer stress voor u kan leiden en een gevaar voor de mate van succes van uw evenement.
b. Reserveer 10 procent van uw budget voor onverwachte uitgaven.
c. Wat is het break even point van uw evenement (als dat één van de doelen is)? Maak een begroting met een opsomming van de grootste kosten op uw verlanglijstje - locatie, speakers, maaltijden/snacks, audio/visuele apparatuur, drukwerk, giveaways, en leuke extra's. Vergeet niet de kosten te vermelden voor de marketing van uw evenement, zoals een (nieuwe) website en online (social media) advertenties. Reserveer 10-15 procent van het budget in het geval dat uitgaven hoger uitvallen.
d. Voorkom verrassingen bij het huren van een locatie en bij het samenwerken met leveranciers door het verkrijgen van schriftelijke overeenkomsten.

e. Beperk het aantal mensen die zijn gemachtigd om items toe te voegen aan uw hoofdaccount op de vergaderinglocatie.

f. Pas op voor valutaconversies bij het plannen van vergaderingen in of vanuit het buitenland.
g. Bekijk af of alle kosten die niet direct logisch zijn om terug te halen wel kloppen.

h. Controleer alle facturen met uw eerder verkregen schriftelijke overeenkomsten.