Vind ons

  • 1.2 km
    AFSTAND VANAF HET CENTRUM

  • 12.4 km
    AFSTAND VANAF HET VLIEGVELD

  • Adres
    PENSTRAAT 130  WILLEMSTAD, CURAÇAO

Boek jouw kamer of appartement

Bel ons

070 - 2211425
Gelieve een trefwoord invullen om de site te doorzoeken

a. De kosten zullen een belangrijke factor zijn bij het kiezen van uw evenementenlocatie en met welke leveranciers er zal worden samengewerkt. Het is aan te raden om voor een locatie te kiezen die centraal gelegen is en bekend staat om het organiseren van andere succesvolle evenementen.
b. Het kiezen voor een hotel is zeker aantrekkelijk, met voldoende vergaderlocaties en hotelkamers en kan een verlichting zijn bij het plannen van een stressvrije bijeenkomst. Vooral, als u internationale sprekers en/of deelnemers heeft is het gemakkelijk om hen allen onder één dak te hebben.
c. Uw ideale hoofdspreker is misschien Mark Zuckerberg, maar zal waarschijnlijk geen realistische optie zijn. Met het oog op uw budget is het verstandig om voor een minder dure optie te gaan die nog steeds een impact kan maken op uw publiek.
d. Overweeg deelnemers van afgelopen evenementen te ondervragen om te begrijpen wat het meest belangrijk is bij het bijwonen van een dergelijke evenement en maak keuzes op basis van deze feedback.