Vind ons

  • 1.2 km
    AFSTAND VANAF HET CENTRUM

  • 12.4 km
    AFSTAND VANAF HET VLIEGVELD

  • Adres
    PENSTRAAT 130  WILLEMSTAD, CURAÇAO

Boek jouw kamer of appartement

Bel ons

070 - 2211425
Gelieve een trefwoord invullen om de site te doorzoeken

Live Jazz Concert levert Nafl. 4.376,94 op voor Stichting Cultureel Centrum Curaçao

Ter ere van de 25e verjaardag Avila’s Blues Bar & Restaurant

WILLEMSTAD – Vrijdag 1 december jl. vierde Blues Bar & Restaurant van het Avila Beach Hotel haar 25e jubileum met een groots Live Jazz Concert op Avila’s Octagon Plaza. De opbrengst van dit benefietconcert is uiteindelijk Nafl. 4.376,94 geworden en is afgelopen donderdag geschonken aan stichting Cultureel Centrum Curaçao (CCC/Sentro Kultural Kòrsou) ter bevording van jonge lokale muzikaal-culturele talenten.

De cheque werd overhandigd tijdens de wekelijkse Live Jazz Night bij Blues Bar & Restaurant. De twee artiesten die tijdens het Live Jazz Concert ook de begeleiding op zich namen, Hershel Rosario en David “Ronchi” Mathews, hebben deze samen met Marloes Schoep (Blues Bar & Restaurant Manager) en Farley Hollander (Resident Manager Avila Beach Hotel), uitgereikt aan Carolina Nicholaas en Steve Teunis van stichting Cultureel Centrum Curaçao.

Daarnaast was er tijdens de viering een pre-show door de studenten van Cultureel Centrum Curacao / Sentro Kultural Kòrsou. Het bijzondere was dat de jongste muzikant het 12-jarige neefje van wijlen Uti Gregorio was. Uti trad tot zijn overlijden eerder dit jaar, jarenlang bijna wekelijks op bij Blues Bar & Restaurant. Na de pre-show, gaven de muzikale zwaargewichten een spectaculaire optreden, tot genoegen van het publiek. Het is zeer bijzonder dat er zoveel lokale (jazz)artiesten en muzikanten, maar liefst vijfentwintig grote namen, samen belangeloos op één avond op de planken stonden.

Foto Live Jazz Concert
Foto Live Jazz Concert
Live Jazz Concert
Live Jazz Concert
Live Jazz Concert
Live Jazz Concert
Live Jazz Concert

Wellicht ook interessant:

10 Beste Restaurants in Curacao

Op zoek naar een fantastisch restaurant? Wij hebben voor u de 10 ...

5 redenen om te dineren in Blues Restaurant

Er zijn talloze restaurants op Curacao en je hebt misschien maar ...

10 Beste evenementen op Curacao

Met behulp van dit overzicht krijgt u een beeld van de beste even...