Vind ons

  • 1.2 km
    AFSTAND VANAF HET CENTRUM

  • 12.4 km
    AFSTAND VANAF HET VLIEGVELD

  • Adres
    PENSTRAAT 130  WILLEMSTAD, CURAÇAO

Boek jouw kamer of appartement

Bel ons

070 - 2211425
Gelieve een trefwoord invullen om de site te doorzoeken

Naamswijziging Avila Hotel

WILLEMSTAD – Het oudste operationele hotel op Curaçao krijgt een andere naam. Het hotel dat onlangs verkocht is aan de familie Vogels heeft de afgelopen maanden haar strand en suites compleet gerenoveerd. Het verbeterde strand heeft het Avila Hotel doen besluiten om haar naam te wijzigen in het weer alom vertrouwde Avila Beach Hotel. Tien jaar geleden is de naam Avila Beach Hotel naar Avila Hotel gewijzigd, maar in de volksmond wordt het nog steeds liefdevol Avila Beach genoemd. Het gerenoveerde strand onderscheidt het hotel van andere hotels en daarom hoort ‘ Beach’  ook helemaal thuis in de naam. Met het wijzigen van de naam komt ook een nieuw logo en deze is vandaag groots gepresenteerd aan genodigden. Na de bekendmaking werd het vernieuwde strand gedoopt met een speciale editie van de welbekende Happy Hour bij Avila’s Schooner Bar.

De naamswijziging is onderdeel van een eerder ingezette kwaliteitsverbetering waarvan de stranduitbreiding onderdeel van uitmaakt. Het Avila Beach Hotel zal qua identiteit behouden blijven echter zal er continue aan verbetering gewerkt worden. Het Avila Beach Hotel biedt ook in de toekomst de unieke beleving en de persoonlijke service in de eigentijdse, maar stijlvolle omgeving. “We zijn dan wel het oudste hotel op Curaçao, maar we blijven wel innovatief. We bieden een mooie mix van de klassieke sfeer van toen met het comfort van nu. Het nieuwe logo moet dit ook uitstralen.”, aldus Director of Commerce Robbin Vogels. 

Bij de entree van het Avila Beach Hotel is het nieuwe logo al zichtbaar. Gedurende het jaar wordt het nieuwe logo ook geïntroduceerd op alle overige locaties en marketingcommunicatiemiddelen waaronder de nieuwe website. 

Slide 1
Slide 2

Wellicht ook interessant:

10 redenen om het Avila Beach Hotel te kiezen als uw hotel op Curacao

Om te beoordelen of ons hotel een match is met uw wensen en de fa...

Oudste hotel op Curaçao bestaat 70 jaar

Het oudste operationele hotel van het eiland, het elegante Avila ...

Hoe verblijft u veilig op Curacao?

Is Curacao veilig? Kort antwoord: ja. Maar dat betekent niet dat ...