Vind ons

 • 1.2 km
  AFSTAND VANAF HET CENTRUM

 • 12.4 km
  AFSTAND VANAF HET VLIEGVELD

 • Adres
  PENSTRAAT 130  WILLEMSTAD, CURAÇAO

Boek jouw kamer of appartement

Bel ons

070 - 2211425
Gelieve een trefwoord invullen om de site te doorzoeken

Update: Coronavirus op Curacao

We zijn er om u te helpen

Al 71 jaar ontvangt het Avila Beach Hotel op Curacao reizigers op Trips of a Lifetime. Uw welzijn en veiligheid is altijd een topprioriteit.

Het is geen geheim dat het Coronavirus het nieuws domineert. Het Caribisch gebied wordt  nog steeds niet zwaar getroffen, maar we begrijpen dat u bezorgd bent.

Op Curaçao zijn er momenteel 16 gevallen bevestigd, waarvan 1 actief. Curacao heeft de strikte Lockdown vanaf 8 mei 2020 vrijgegeven. Verwacht wordt dat buitenlandse vluchten binnenkort het eiland kunnen betreden, uiteraard met de nodige veiligheidsmaatregelen om de sociale en fysieke afstand te bewaren.

Om u gemoedsrust te geven, maken wij graag gebruik van de gelegenheid om u te verzekeren dat we alles doen wat we kunnen doen, om ervoor te zorgen dat u een veilig, schoon en comfortabel verblijf op Curacao hebt bij het Avila Beach Hotel zodra het weer toegestaan is om te reizen naar Curacao.

We bagatelliseren het Coronavirus op Curacao niet en doen er alles aan om ervoor te zorgen dat het de kwetsbare groep personen met een laag immuunsysteem niet treft.

Goede hygiëne en het gebruik van uw gezond verstand is belangrijk
Zorg ervoor dat uw persoonlijke hygiëne te allen tijde voldoende is. Als u zich niet helemaal goed voelt voordat u naar Curacao reist, raden wij u ten strengste aan om uw huisarts te bellen voor verder onderzoek.

Wat te doen met uw aanstaande reis naar Curacao? 

We adviseren u om het nieuws in de gaten te houden. Als uw reisplannen worden beïnvloed door het Coronavirus, staan wij klaar om u te helpen bij het vinden van een geschikte oplossing.

 • Gasten die rechtstreeks bij ons een kamer hebben gereserveerd en hun verblijf willen uitstellen, kunnen contact met ons opnemen via [email protected].
   
 • Wanneer u via een reisbureau, online boekingsplatform of andere derde partij heeft geboekt, raden wij u aan om met hen contact op te nemen voor hulp.
   
 • Als u van plan bent uw toekomstige verblijf te boeken, houd er dan rekening mee dat we automatisch flexibele annuleringsvoorwaarden hanteren voor boekingen gemaakt na 1 maart 2020, zodat u geen risico's loopt. We hanteren een gratis annulering tot 48 uur voorafgaand aan uw verblijf tot 18 december 2020.

 

Tijdens uw Verblijf

Een uitgebreide COVID-19-richtlijn is aanwezig in het Avila Beach Hotel. Wat zijn de voorzorgsmaatregelen die worden genomen in het hotel?

 • Ons Houskeeping Team is streng getraind en alle kamers zijn drievoudig gecheckt voordat we inchecken voor de volgende hotelgast (standaard procedure).
   
 • Elke medewerker ontving een training over het Coronavirus over hoe en wanneer de handen grondig moeten worden gewassen.
   
 • Hytelgasten en medewerkers ontvangen gratis Hand Sanitizer.
   
 • Hand sanitizers dispensers staan ​​op meerdere locaties in het Avila Beach Hotel.
   
 • 52-punts interne reiniging en getailleerde checklist.
   
 • Vaak aangeraakte oppervlakken worden extra gereinigd. Zoals de geldautomaat ter plaatse, liftknoppen, kamersleutelkaarten, trapleuningen, deurknoppen van hotelkamers en kantoren, evenals telefoons en digitale apparaten.
   
 • Instructieborden voor handen wassen om zowel hotelgasten als medewerkers.
   
 • Was- en desinfectiemiddel op hoge temperatuur voor linnengoed, beddengoed, kussens, handdoeken, strandlakens, keukenatributen en apparaten enz. (standard procedure).

 

U bent in goede handen wanneer u verblijft in het Avila Beach Hotel, en het hotel is hier als hulpmiddel voor u.

Bedankt voor uw steun, loyaliteit en voor het kiezen van het warme en zonnige Curacao. We kunnen niet wachten om u binnenkort weer te verwelkomen in het Avila Beach Hotel.

Zonnige groet,

Robbin Vogels
General Manager

Wellicht ook interessant:

6 manieren waarop het Avila Beach Hotel duurzaam onderneemt

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is iets wat we gelukkig st...

5 Redenen om in het laagseizoen naar Curacao te reizen

Niet iedereen heeft de mogelijkheid om in het laagseizoen naar Cu...