Vind ons

  • 1.2 km
    AFSTAND VANAF HET CENTRUM

  • 12.4 km
    AFSTAND VANAF HET VLIEGVELD

  • Adres
    PENSTRAAT 130  WILLEMSTAD, CURAÇAO

Boek jouw kamer of appartement

Bel ons

070 - 2211425
Gelieve een trefwoord invullen om de site te doorzoeken

5 Redenen om in het laagseizoen naar Curacao te reizen

Niet iedereen heeft de mogelijkheid om in het laagseizoen te reizen (na de meivakantie t/m half december). Indien je die flexibiliteit wel hebt, zijn er echter grote voordelen die u in het hoogseizoen niet zou hebben. Het is de hoogste tijd om slim te gaan reizen. Hier volgen 5 goede redenen om in het laagseizoen naar Curacao (en het Avila Beach Hotel) te vertrekken.

Curacao is niet overvol

Curacao is een Caribische pareltje. In Nederland is dit eiland populair en geliefd (ook zijn er veel Bekende Nederlanders op Curacao te vinden), maar de rest van de wereld heeft Curacao nog niet heel erg ontdekt. In tegenstelling tot andere Caribische eilanden zoals Aruba, Dominicaanse Replubliek en Jamaica die immens populair (lees druk) zijn. Dit kleine, maar levendige eiland is nóg rustiger in het laagseizoen. Gedurende de typische piek in het hoogseizoen kunnen stranden drukker zijn, spa's of toers volgeboekt of zijn er geen huurauto’s meer te verkrijgen. In het laagseizoen komen deze zaken zelden voor. Geniet dus van de luxe van het hebben van meer opties en op maat gemaakte bijzonderheden of speciale kortingen bij restaurants en bars. Voel u een VIP! 

 

Vliegtickets (KLM & TUI) naar Curacao zijn goedkoper

Een ervaren reiziger weet dat de fluctuerende prijzen van vliegtickets naar Curacao een doorn in het oog kunnen zijn en er flink wat verschil in prijs kan zijn. Gedurende het laagseizoen zijn vliegtickets veel goedkoper. En als u besluit vroeg te boeken in plaats van het afwachten van een last minute zult u zelfs nog meer verrast zijn. KLM en TUI vliegen naar Curacao en bieden vaak aanbiedingen. Wees geen dief van uw eigen portomonee! 

   


Wellicht ook interessant: 

Een volledig overzicht van alle vluchten naar Curacao

 

Hotelkamers zijn niet duur en er is meer beschikbaarheid en flexibiliteit

Uw euro’s kunnen een standaard kamertype waard zijn in het hoogseizoen. In het laagseizoen kan dit zelfde aantal euro’s een Deluxe kamer waard zijn op Curacao. Hotels kunnen niet wachten om u te belonen als u besluit in het laagseizoen te reizen. Ook kan uw euro een kamer in een 4 sterren hotel waard zijn in het laagseizoen, terwijl dit zelfde aantal euro’s een veel minder luxe hotel waard kan zijn in het hoogseizoen. Hotels (ook het Avila Beach Hotel) kunnen veel flexibeler zijn met verzoeken omtrent kamers met zeezicht of specifieke kamernummers. In dit geval zit u dus voor het spreekwoordelijke dubbeltje op de eerste rij;  geniet van het allerbeste. 

   


Wellicht ook interessant: 

10 redenen om het Avila Beach Hotel te kiezen als uw hotel op Curacao

 

Ontdek meer van het Caribische gebied met hetzelfde budget

De besparingen die u maakt bij reizen in het laagseizoen kunt u eventueel gebruiken om meerdere eilanden te ontdekken. Curacao is deel van de ABC eilanden. Indien u de luxe heeft en genoeg vakantiedagen, zou u ervoor kunnen kiezen om uw vakantie naar Curacao te combineren met een kort verblijf op andere ABC eilanden zoals Aruba en/of Bonaire als bonus. ABC as easy as 123. 

Alle actviteiten op Curacao zijn beschikbaar (en bieden wellicht speciale kortingen aan)

Het eiland is dan wel klein, maar Curacao biedt veel activiteiten aan. Als u de tijd en het geld zou hebben dan zou u met gemak een hele maand kunnen vullen met tours en activiteiten. Op Curacao zullen tours minder snel in het laagseizoen volgeboekt zijn waardoor je meer kans hebt om het eiland te ontdekken op jouw favoriete manier. Soms ontvang je zelfs speciale kortingen of wordt een tour die u normaal met een groep doet een privé tour omdat er minder boekingen zijn. Dubbel plezier!

Om een lang verhaal kort te maken: geniet van de schoonheid van Curacao en “Dushi” Avila in het laagseizoen!

Wellicht ook interessant:

Top 20 bezienswaardigheden op Curacao

Het grote aantal bezienswaardigheden op Curacao maakt het eiland ...

10 mooiste stranden van Curaçao

Curacao telt meer dan 35 boeiende en prachtige stranden. Elke kus...

10 redenen om het Avila Beach Hotel te kiezen als uw hotel op Curacao

Om te beoordelen of ons hotel een match is met uw wensen en de fa...