Vind ons

  • 1.2 km
    AFSTAND VANAF HET CENTRUM

  • 12.4 km
    AFSTAND VANAF HET VLIEGVELD

  • Adres
    PENSTRAAT 130  WILLEMSTAD, CURAÇAO

Boek jouw kamer of appartement

Bel ons

070 - 2211425
Gelieve een trefwoord invullen om de site te doorzoeken

Hoe haalt u het meest uit uw huwelijksreis naar Curacao?

Trouwen is een hele speciale en mooie gebeurtenis in uw leven, maar het plannen ervan kost ontzettend veel tijd en inspanning. Daarom is het extra belangrijk dat u op uw huwelijksreis volledig tot rust komt en nergens meer over na hoeft te denken. Curacao is een populaire bestemming onder pasgetrouwden die op zoek zijn naar een romantische en eventueel avontuurlijke huwelijksreis. Het eiland biedt tal van prachtige locaties en activiteiten om samen met uw geliefde van te genieten. Om u het wat makkelijker te maken, hebben we een overzicht gemaakt van de dingen waarop u kunt letten om zoveel mogelijk uit uw huwelijksreis naar Curacao te halen.

Kies voor een hotel op Curacao aan het strand

Curacao is een strandrijk eiland, maar lang niet ieder hotel beschikt over een eigen strand. Of u nou de Christoffelberg hebt beklommen, het eiland heeft verkend of al de hele dag op de prachtige stranden van Westpunt heeft gelegen: niks is fijner dan de dag afsluiten op het strand van uw eigen hotel. Dit is niet alleen ontspannend, maar rond zonsondergang ook erg romantisch. 

   


Wellicht ook interessant: 

De 10 mooiste stranden van Curacao

 

Kies voor een hotel dat zich richt op volwassenen

U bent net getrouwd en het krijgen van kinderen staat mogelijk op de planning. Geniet daarom – nu het nog kan – samen met uw partner van de rust die het gebrek aan kinderen biedt. Kies voor een hotel dat zich op volwassenen richt in plaats van gezinnen. Geen luidruchtige kinderen bij het zwembad en geen voetballen die u om de oren vliegen op het strand – alleen de rustgevende geluiden van de zee, een zacht briesje en elkaar. Kinderen komen later wel. Misschien.

Boek een hotel op Curacao dat romantische aanbiedingen heeft

Curacao is ideaal voor een huwelijksreis, sommige hotels hebben zelfs speciale aanbiedingen voor pasgetrouwden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een uniek en romantisch diner voor twee op een verlaten strand of romantisch gedecoreerde hotelkamers. Goede hotels bieden meestal romantische pakketten of extra mogelijkheden met allerlei extra’s om samen met uw partner optimaal van uw op Curacao geplande huwelijksreis te genieten. Het is verstandig om van tevoren te informeren naar de mogelijkheden zodat u zeker weet dat alles voor u geregeld kan worden.

Uw huwelijksreis naar Curacao is compleet met spa

Of u nu kiest voor een stevige workout in de sportschool, een ontspannende massage op het strand of heerlijk samen bubbelen in de jacuzzi met uitzicht op zee: Curacao heeft spa’s die u op tal van manieren laat ontspannen. Lang niet alle hotels op Curacao beschikken over een spa. Gun het uzelf en uw geliefde om volledig tot rust te komen.

Ontdek de romantische restaurants van Curacao

Liefde gaat door de maag en lekker eten hoort bij iedere vakantie. Op uw huwelijksreis naar Curacao is het niet alleen van belang dat het eten goed smaakt, maar ook dat de omgeving romantisch is. Het is raadzaam om recensies te lezen van restaurants op Curacao op websites als Tripadvisor. Zo weet u van tevoren precies waar u heen wilt en kunt u eventuele teleurstellingen voorkomen. Natuurlijk kunt u er altijd nog spontaan voor kiezen om ergens te eten als er zomaar iets moois op uw pad komt! 

   


Wellicht ook interessant: 

De 10 beste Restaurants van Curacao

 

Bezoek de mooiste plekjes van Curacao om de zonsondergang te bekijken

Gezien de ligging en vorm van het eiland, zijn er ontzettend veel mooie plekken om samen te genieten van adembenemend Curacao tijdens de zonsondergang. Zo lang u zich aan de (Zuid)westelijke kant van het eiland bevindt zit u in principe goed, maar de ene plek is natuurlijk net iets mooier dan de andere.

Eén van de fijnste plekken om de zonsondergang te bekijken, is bij het Blues Bar & Restaurant op de pier van het Avila Beach Hotel. Hier kunt u samen heerlijk ontspannen met een drankje en een hapje, fijne jazz muziek op de achtergrond en een geweldig uitzicht over de zee en Curacao gedurende de zonsondergang. Karakter is ook een mooie plek om van de zonsondergang te genieten.

Een andere absolute aanrader is het authentieke visrestaurant Sea Side Terrace. De tafels staan op het strand en bieden een spectaculair uitzicht over de zee en de zon die langzaam achter de horizon verdwijnt. Een romantischer moment op Curacao dan de zonsondergang bestaat er niet, dus grijp iedere kans om dit met uw geliefde te delen. 

Stadstour in de Rolls Royce uit 1926 van Avila

Rondleidingen door de stad zijn extra bijzonder in een Rolls Royce uit 1926. Vooral populair bij mannen. Doe iets bijzonders door uw huwelijksreis echt te laten opvallen.

Tour door de stad Willemstad en / of te gebruiken als ultieme (trouw) prop.

Deze romantische add-on kan worden geboekt voor $ 265 per uur en de parkeerplaats van deze oldtimer bevindt zich in onze Britt Gift Shop op het terrein.

Wellicht ook interessant:

5 Beste Spa’s op Curacao

Ontsnap aan de hectiek en het drukke leven van thuis. Laat de str...

10 redenen om het Avila Beach Hotel te kiezen als uw hotel op Curacao

Om te beoordelen of ons hotel een match is met uw wensen en de fa...

5 Redenen om in het laagseizoen naar Curacao te reizen

Niet iedereen heeft de mogelijkheid om in het laagseizoen naar Cu...