Vind ons

  • 1.2 km
    AFSTAND VANAF HET CENTRUM

  • 12.4 km
    AFSTAND VANAF HET VLIEGVELD

  • Adres
    PENSTRAAT 130  WILLEMSTAD, CURAÇAO

Boek jouw kamer of appartement

Bel ons

070 - 2211425
Gelieve een trefwoord invullen om de site te doorzoeken

Waar moet u op letten bij het boeken van een Vakantie tijdens de Corona-crisis?

De Coronavirus-crisis zal eindigen. Reizigers zullen opnieuw hun koffers pakken om de wereld te zien en te ontdekken en zich weer vogelvrij te voelen. Er wordt nu al een toename in reizen verwacht wanneer deze crisis achter de rug is. Planning voor die onbegrensde ontsnapping vereist echter een iets andere aanpak dan pre-pandemie. Wat zijn de do's en don'ts bij het plannen van uw vakantie tijdens de Coronavirus-crisis?
 

Zoek naar vluchten en accommodaties die een flexibel annuleringsbeleid bieden

U zit thuis en wil graag een vakantie boeken zodat u iets heeft om naar uit te kijken. Goede keuze! Regel nummer één is om te zoeken naar vluchten en accommodaties die een flexibel annuleringsbeleid bieden.

Risicovrije boekingen en de mogelijkheid om uw reisdatum aan te passen zijn belangrijke elementen om naar op zoek te gaan. Boek alleen met volledig vertrouwen in de wetenschap dat u niet vastzit aan de reservering.

De positieve kant van het vinden van hotels en luchtvaartmaatschappijen die deze mogelijkheden aanbieden, is dat u waarschijnlijk niet alleen gedekt bent door de gebeurtenissen rond COVID-19, maar ook door andere omstandigheden waarvoor u normaal gesproken niet automatisch wordt beschermd (bijvoorbeeld familie gerelateerde problemen, gezondheidsproblemen enz.).

Het kan u ook extra kosten besparen bij het afsluiten van een annuleringsverzekering.

Zoek naar Speciale Acties

De reden waarom het nu echt het moment is om uw vakantie te boeken in plaats van te wachten tot de rust is wedergekeerd, is te danken aan de kortingen en speciale aanbiedingen die luchtvaartmaatschappijen en hotels momenteel bieden. De Corona-crisis maakt reizen goedkoper.

De slimste reizigers grijpen nu deze kans om te profiteren van goedkope reisdeals op hotels en luchtvaartmaatschappijen. De beste specials worden vaak rechtstreeks via de luchtvaartmaatschappijen en hotelwebsites aangeboden.

De bonus bij het nu boeken van uw vakantie is dat u ook de ernstig getroffen reisbranche ondersteunt. Een win-winsituatie!

Selecteer een Tropische Bestemming met Warme Temperaturen

Wetende dat het Coronavirus niet vaak voorkomt in een warme omgeving zoals het Caribisch gebied, is een vertrouwd teken.

Het kan nooit kwaad om een ​​tropische ontsnapping te kiezen die het hele jaar door zonovergoten is, omdat warm weer de verspreiding van COVID-19 kan vertragen en koeler weer het kan versnellen.

Het maken van veilige keuzes, ook voor in de toekomstige, is altijd een slimme zet.

   


Wellicht ook interessant: 

10 Mooiste Caribische Eilanden

 

Kies een Hotel met een Goede Reputatie

Het is nu meer dan ooit van cruciaal belang om uw hygiëne goed in de gaten te blijven houden.

Het kiezen van een 4- of 5-sterren hotel of resort met een goede (online) reputatie en allerlei schoonmaakprocedures en -regels kan u zodoende ook een beter en veiliger gevoel van comfort en netheid geven.

Accommodaties die jarenlang of zelfs decennia lang betrouwbaar en stabiel zijn in hun kwaliteitsniveau zijn elementen om goed in de gaten te houden.

Kies een Bestemming die veel Buitenactiviteiten en Natuur biedt

Nu u steevast thuis zit, droomt u waarschijnlijk van het ontspannen op een tropisch strand, het bovenop een berg staan, het verkennen van een nationaal park en/of het genieten van een adembenemend mooi uitzicht.

Zoek daarom naar bestemmingen dat die zaken precies bieden, of beter nog, het allemaal biedt! De Caribische parel zoals Curacao biedt rustige, maar witte zandstranden en een turquoise oceaan, een Christoffelberg met een prachtig uitzicht, een schitterende onderwaterwereld, adembenemende uitzichten en nationale parken.

Nu is hét moment om naar zo'n bestemming te zoeken.

Zoek naar een Reisbestemming buiten de Orkaangordel

Het lijkt erop dat het eerstvolgende moment om te reizen midden in het orkaanseizoen is (van juni tot december).

Wanneer de coronaviruscrisis voorbij is, is het laatste wat u wilt, uw plannen wéér moeten annuleren of uitstellen vanwege een orkaan die dit keer op bezoek is.

Zet uw zinnen daarom op bestemmingen zoals de ABC-eilanden (Aruba, Bonaire, Curaçao) die gunstig gelegen zijn buiten de orkaangordel, die elke dag gevuld zijn met zonnige dagen vermengd met verkoelende passaatwinden en azuurblauwe oceanen.

 

Wellicht ook interessant:

10 redenen waarom een vakantie naar Curacao

Curacao is de thuisbasis van meer dan 35 boeiende en prachtige st...

10 mooiste stranden van Curaçao

Curacao telt meer dan 35 boeiende en prachtige stranden. Elke kus...

5 belangrijke feiten over orkanen (in het Caribisch gebied)

Orkaanseizoen 2017 was extreem actief; Orkaan Irma (categorie 5) ...