Vind ons

  • 1.2 km
    AFSTAND VANAF HET CENTRUM

  • 12.4 km
    AFSTAND VANAF HET VLIEGVELD

  • Adres
    PENSTRAAT 130  WILLEMSTAD, CURAÇAO

Boek jouw kamer of appartement

Bel ons

070 - 2211425
Gelieve een trefwoord invullen om de site te doorzoeken

Waarom LGBT Hot is op Curacao

Net zoals in Nederland leeft LGBT ook op Curacao. Als het gaat om LGBT-vriendelijke vakantiebestemmingen, is ook dit eiland een perfect stukje paradijs waar u zich thuis kunt voelen. Iedereen heeft het recht om zichzelf te zijn en lief te hebben wie hij of zij wil. U bent wie u bent en er zijn verschillende manieren waarop het eiland dit respecteert. 

Curacao Gay Pride

Wat tientallen jaren geleden is gestart in de maand juni is op Curacao verder gegaan in de maand september, wat dan echt the place to be is. De Curacao Pride vond voor het eerst plaats in 2012;  een 7-dagen durend evenement gevuld met tal van feesten en activiteiten. Geniet van de witte zandstranden, cocktails met uitzicht op zee, de beste DJ's en dans met mooie jongens en meisjes. Feest mee! Klik hier voor meer informatie: www.curacaopride.com.

Ceremonie aan het strand

Wie droomt er niet van een ceremonie direct aan het strand, met de mooie turquoise blauwe zee op de achtergrond? Trouwen op Curacao kan voor LHBT’s officieel nog niet, maar dit eiland biedt vele mooie locaties aan het strand die een prachtig decor zijn voor een onvergetelijke en unieke ceremonie. Of het nu uw ceremonie of huwelijksreis is, u gaat er ongetwijfeld van genieten. Voel u welkom! Klik hier om een standaard I DO pakket te bekijken.

IGLTA

Curacao heeft het hoogste percentage lidmaatschappen van bedrijven aan de IGLTA (International Gay & Lesbian Travel Association) en een hechte gemeenschap van vriendelijke mensen. Het Avila Beach Hotel was het eerste hotel op Curacao tot met trots lid is geworden en sindsdien volgden vele anderen. Alle hotelgasten zijn gewaardeerde gasten en het personeel bij deze hotels zijn opgeleid om geen onderscheid te maken. Meer informatie over de homo-vriendelijkheid vindt u via www.gaycuracao.com.

   


Wellicht ook interessant: 

10 redenen om het Avila Beach Hotel te kiezen als uw hotel op Curacao

 

Carnaval

Rio de Janeiro is er wereldberoemd om, maar Carnaval op Curacao mag zich zeker een goede tweede noemen met het grootste evenement van het jaar. Dit eiland organiseert één van de grootste carnaval vieringen in het gehele Caribisch gebied. Geniet van het dansen in de straten, de mooie praalwagens en kostuums van de Carnaval groepen die elk een eigen thema hebben en van de prachtige mensen in de parade. Carnaval op Curacao moet je tenminste één keer hebben mee gemaakt.

Wellicht ook interessant:

Top 20 bezienswaardigheden op Curacao

Het grote aantal bezienswaardigheden op Curacao maakt het eiland ...

10 Beste evenementen op Curacao

Met behulp van dit overzicht krijgt u een beeld van de beste even...

5 Redenen om in het laagseizoen naar Curacao te reizen

Niet iedereen heeft de mogelijkheid om in het laagseizoen naar Cu...

Voel de warmte op Curaçao en het Avila Beach Hotel. Bekijk ons a...