Vind ons

  • 1.2 km
    AFSTAND VANAF HET CENTRUM

  • 12.4 km
    AFSTAND VANAF HET VLIEGVELD

  • Adres
    PENSTRAAT 130  WILLEMSTAD, CURAÇAO

Boek jouw kamer of appartement

Bel ons

070 - 2211425
Gelieve een trefwoord invullen om de site te doorzoeken

10 redenen om het Avila Beach Hotel te kiezen als uw hotel op Curacao

U heeft Curacao geselecteerd als uw volgende vakantiebestemming; goede keuze! En nu bent u op zoek naar een hotel die past bij al uw eisen en tegelijkertijd een goede uitvalsbasis om te genieten van alles wat ons “dushi” eilandje te bieden heeft. Het Avila Beach Hotel is al tientallen jaren één van de populairste hotels op Curacao. Om te beoordelen of ons hotel een match is met uw wensen en de faciliteiten waar u naar op zoek bent, geven we hierbij graag een opsomming van de 10 belangrijkste redenen om voor het Avila Beach Hotel kiezen als uw hotel op Curacao.

Actie: bij het boeken van ons hotel via de reserveringspagina van onze website ontvangt u een gratis (gedeelde) shuttle service van en naar de luchthaven (retour).

Centraal gelegen en toch direct aan het strand

Het Avila Beach Hotel is centraal gelegen in de levendige wijk Pietermaai. Hoewel we een hotel zijn in de buurt van het centrum van Willemstad (UNESCO Werelderfgoedlijst), hebben we toch een privéstrand. U geniet in principe van het beste van twee werelden. U heeft dus niet een perse een huurauto nodig. U zit niet vast in de middle of nowhere. U bevindt zich op loopafstand van het centrum (15 minuten lopen) en we bieden twee keer per dag een gratis pendeldienst naar de binnenstad; 's ochtends en' s middags. Klik hier voor meer informatie over onze locatie.

Niet één, maar twee privéstranden

De stranden van Curacao zijn één van de redenen waarom u straks het vliegtuig in stapt. Het Avila Beach Hotel biedt niet één, maar twee witte zandstranden. Beide stranden zijn beschermd tegen de wind en golven door de golfbrekers en bieden u daarom kalm water om in te zwemmen. Deze omstandigheden maken het bijzonder ideaal voor kleine kinderen, maar ook voor volwassenen erg comfortabel om te dobberen in de kalme turquoise zee of om ons prachtige huisrif te ontdekken tijdens het snorkelen. Ons infinity zwembad biedt een verleidelijk alternatief voor ontspanning naast het strand. Klik hier voor meer informatie over het strand van Avila.

   


Wellicht ook interessant: 

De 10 mooiste stranden van Curacao

 

We hebben drie unieke hotelvleugels met de mooi uitzicht

De meeste hotels op Curacao hebben één stijl en dat is het. Ons hotel beschikt over meerdere. Plus, geweldig uitzicht op de zee! Hotelkamers in het Avila Beach Hotel op Curacao zijn goed ontworpen, comfortabel, zijn voorzien van moderne technologie en onze gasten voelen zich verzorgd. Onze drie verschillende hotelvleugels bieden compleet diverse hotelkamers die overeenkomen met verscheidene behoeften om met volle teugen te genieten van Curacao. Vanuit de moderne Octagon vleugel, tot de Caribisch Ocean Front Blues vleugel en de klassieke La Belle Alliance vleugel. Bekijk het volledige scala van onze hotelkamers en appartementen om uw vakantie op Curacao een onvergetelijke te maken.

Onze medewerkers

Het Avila Beach Hotel staat bekend om haar persoonlijke touch. Het is niet het prachtige strand of die comfortabele hotelkamer dat het Avila Beach Hotel, het Avila Beach Hotel maakt. Nee, het zijn onze medewerkers. Samen vormen wij de Avila familie. De meeste leden van onze Avila familie zijn hier geboren en getogen, dus zij hebben vaak de beste tips voor u om het eiland te verkennen. De meerderheid van ons team werkt hier al vele jaren. We stellen hoge eisen aan de beste kwaliteit en service die wij bieden. Leuk weetje; ongeveer 45% van onze gasten zijn repeaters en velen van hen hebben een speciale band met onze medewerkers. Het is niet zonder reden dat onze slogan Voel de Warmte is. Het refereert naar de warmte van de zon, maar zeker ook naar de warmte van onze medewerkers. U bent welkom om ons beter te leren kennen.

Onze wijk Pietermaai

We hebben al vertelt dat we centraal gelegen zijn aan de rand van één van de meest trendy wijken op Curacao: Pietermaai, maar we willen onze buurt toch een beetje meer uitlichten. Pietermaai is een mix tussen Soho en het Meatpacking District in New York. Er is veel te doen, te zien en te proeven. Gezellige bars en restaurants (ideaal om te voet te bar hoppen), tal van kleurrijke gebouwen en vol geschiedenis. Laat deze authentieke en levendige wijk u verrassen. U bent niet naar Curacao geweest alsu dit deel van het eiland niet heeft bezocht. Of beter nog, hier heeft verbleven! Leer meer over de leukste restaurants en bars op loopafstand van het Avila Beach Hotel.

 

De beste plek om tot rust te komen

Het Avila Beach Hotel is een perfecte plek om te ontspannen. Het is rustig en vredig, er zijn geen overvolle stranden, veel ruimtes en verschillende lounge gedeelten. Dit is één van de redenen waarom zoveel stelletjes (zonder kinderen of een pauze nemen van de kinderen) kiezen voor ons hotel (Ocean Front Blues is een vleugel alleen voor volwassenen). Zelfs als we volgeboekt zijn (m.u.v. de kerstvakantie), zult u zeker het gevoel hebben alsof u in een rustig oord bent.

Minder kopzorgen, geweldig voelen en gezond leven. We helpen u graag in het bereiken van deze zinvolle doelen in het leven. We hebben enkele manieren om dit te bewerkstelligen. Een rustig en mooi privéstrand. Een sunset yoga sessie. De nieuwste Technogym apparatuur in onze sportschool gevestigd in de Avila Fitness Center, en niet te vergeten het prachtige zeezicht. Kortom; wellness waar men u tegen zegt! En met twee of vier helende handen (afhankelijk of u een couples massage boekt) zal u in onze Cloud Nine Spa zeker ontsnappen aan het dagelijkse leven.

Onze passie voor lekker eten (en drinken)

Uw culinaire ervaring op Curacao is iets dat we zeer serieus nemen in het Avila Beach Hotel. Terwijl Blues Restaurant een Caribische keuken en jazz muziek biedt, richt The Pen Restaurant & Terrace zich op een het beste te proeven dat onze regio te bieden heeft. Tweemaal per jaar en dat al meer dan 15 jaar, wordt er in Restaurant The Pen op Curacao tevens het unieke culinaire evenement Avila Culinair georganiseerd met bekende Nederlandse sterrenkoks. Vergeet niet onze wekelijkse evenementen. Omdat elke leuke dag, een fantastische avond verdient. Neem een kijkje bij onze Restaurants & Bars en hun speciale menu's

We hebben een authentieke ziel

Als oudste operationele hotel op Curacao hebben we heel wat geschiedenis. De geschiedenis van Curacao zou onvolledig zijn zonder het verhaal van het Avila Beach Hotel. Het hotel heeft een authentieke ziel, die begint bij onze hoofdingang; het oorspronkelijke gebouw van het hotel genaamd The Belle Alliance; vernoemd naar “Auberge de la Belle Alliance”, de alliantie tegen Napoleon. Het diende later als buitenhuis van de Engels Gouverneurs en tegenwoordig is het de sleutel tot het hart van ons hotel; onze lobby. We hebben ook het Octagon Museum op ons terrein. Zonder geschiedenis zou er geen toekomst zijn. Kom alles te weten over onze geschiedenis.

   


Wellicht ook interessant: 

Beste 10 fotogenieke hotspots van Avila (voor Instagram)

 

We zorgen voor de lokale gemeenschap en een beter milieu op Curacao

Duurzaamheid is iets wat we gelukkig steeds vaker terug zien in de reisindustrie. Hotels en toeristische trekpleisters op Curacao richten zich ook steeds meer op dit belangrijke onderwerp. Het Avila Beach Hotel doet dit ook, al vele jaren. Door te kiezen voor het Avila Beach Hotel als uw hotel, draagt u automatisch bij aan een beter en schoner milieu op Curacao en ondersteunt u de lokale gemeenschap. Zonder de steun en liefde van de lokale gemeenschap, zou Avila een ander Avila zijn geweest. En het hotel betaalt deze gunst graag terug. Wij nodigen u uit om te zien wat we doen, maar ook hoe u zelf gemakkelijk kunt helpen.

   


Wellicht ook interessant: 

Doe mee aan ons Pack for a Purpose project

 

Onze liefde voor kunst en cultuur

Het eiland is veel meer dan alleen maar zon, zee en strand. Curacao heeft een hele rijke cultuur! Maak mooie klassieke concerten mee in onze La Belle Alliance concertzaal met talrijke musici uit bijvoorbeeld New York, Amsterdam en Willemstad. Geniet van theatershows, stand-up comedy of grote concerten van beroemde artiesten zowel lokale als internationaal (Nick Cannon, Jandino, Trijntje Oosterhuis, Jan-Willem Rozenboom en Izaline Calister, om er een paar te noemen). Tijdens het verblijf in het Avila Beach Hotel op Curacao zal u zeker onze kunstwerken opvallen. Sommigen van hen dagen u uit om interactief te zijn. Anderen zullen uw creatieve ziel voeden. De meeste kunstwerken die u hier tegen komt zijn gemaakt door getalenteerde kunstenaars uit Curacao. Geniet van de culturele kant van het eiland. Neem een kijkje in onze evenementenkalender.

Wellicht ook interessant:

Meest populaire Avila-kamertypes (met zeezicht)

Er zijn veel verschillende kamertypes, suites en appartementen in...

Beste 10 fotogenieke hotspots van Avila (voor Instagram)

Beroemde modellen. talloze andere bekende influencers, vloggers, ...

Hoe verblijft u veilig op Curacao?

Is Curacao veilig? Kort antwoord: ja. Maar dat betekent niet dat ...