Vind ons

 • 1.2 km
  AFSTAND VANAF HET CENTRUM

 • 12.4 km
  AFSTAND VANAF HET VLIEGVELD

 • Adres
  PENSTRAAT 130  WILLEMSTAD, CURAÇAO

Boek jouw kamer of appartement

Bel ons

070 - 2211425
Gelieve een trefwoord invullen om de site te doorzoeken

10 redenen om het Avila Beach Hotel te kiezen als uw business hotel op Curacao

Maak uw zakenreis naar Curacao succesvoller

Zaken doen in een ander land kan een uitdaging zijn. Vooral als de culturele waarden en tradities compleet anders zijn dan u gewend bent. We staan u graag bij om uw zakenreis op Curacao nog succesvoller te maken. Wij geven u 10 redenen waarom u het Avila Beach Hotel zou moeten kiezen als uw business hotel op Curacao.

 1. Locatie
  Het hotel is centraal gelegen, heeft gratis parkeergelegenheid en biedt een gratis shuttle service van en naar het centrum op doordeweekse dagen.
 2. Populaire hotelvleugel onder zakelijke reizigers
  Wij zijn een luxe hotel dat niet primair is gericht op familievakanties. Het hotel heeft daarnaast ook een vleugel (Octagon vleugel), dat met name geboekt wordt door andere zakelijke reizigers en biedt rustige kamers voor een goede nachtrust.
 3. Netwerken
  Het Avila Beach Hotel staat sinds 1949 bekend als een gerenomeerd business hotel op Curacao. Een derde van onze gasten zijn zakenreizigers en de lokale Rotary vergarderd hier wekelijks; het is daardoor gemakkelijk om in contact te komen met interessante collega zakelijke reizigers en bezoekende lokale zakenmensen. Het ontbijt, lunch, diner of drankje aan de bar kande voedingsbodem zijn voor een nieuw en waardevol netwerk op Curacao. Ook goed om te weten; op Curacao vinden de meeste zakelijke deals plaats buiten kantooruren aan de bar.
 4. Gratis Wi-Fi
  Als business hotel op Curacao zijnde bieden wij gratis Wi-Fi internet. We hebben ook een business center mocht je je willen terug trekken in een rustige (werk)omgeving.
 5. Gemakkelijk om fit te blijven
  Wij bieden gratis state-of-the-art fitnessfaciliteiten aan inclusief mooi uitzicht op de zee. Ideaal om een ​​jetlag te verslaan en om te netwerken met lokale zakenmensen die er ook graag sporten. Een niet te missen noodzaak voor een business hotel op Curacao.
 6. Duurzaam reizen
  Het hotel is bekroond met een Gouden Travelife award, we zijn ook lid van "Pack for a Purpose". In het kort; u levert een bijdrage aan de lokale gemeenschap en een beter milieu door te kiezen voor het Avila Beach Hotel.
 7. Lokaal personeel met de beste tips
  Het Avila Beach Hotel heeft voornamelijk lokale medewerkers in dienst. Op deze manier heeft u de kans om van de lokale gastvrijheid te genieten en krijgt u alle tips en trucs die u nodig heeft om uw weg te vinden op Curacao.
 8. Look good, Feel good
  Last minute schoonheidsbehandelingen of een snelle knipbeurt nodig? Op loopafstand van uw kamer vindt u Cloud Nine Spa en Divi Diva Hair salon.
 9. Proef Curacao
  Het Avila Beach Hotel verrast u met het speciale menu waar u al het lekkers van de regio kunt proeven. Alleen de beste lokale en regionale ingrediënten wordt gebruikt tijdens dit heerlijke diner in Restaurant The Pen.
 10. Breng kostbare vrije tijd door in de spa
  Reizen voor zaken kan stressvol zijn, ook op Curacao. Met Cloud Nine Spa in het Avila Beach Hotel is het letterlijk “Hands on, Stress gone”. Een pluspunt voor een business hotel op Curacao én voor uw succes hier op het eiland.