Vind ons

  • 1.2 km
    AFSTAND VANAF HET CENTRUM

  • 12.4 km
    AFSTAND VANAF HET VLIEGVELD

  • Adres
    PENSTRAAT 130  WILLEMSTAD, CURAÇAO

Boek jouw kamer of appartement

Bel ons

070 - 2211425
Gelieve een trefwoord invullen om de site te doorzoeken

10 Redenen waarom u voor Wellness bij het Avila Beach Hotel op Curacao moet zijn

De prioriteiten op vakanties zijn veranderd, waarbij er meer focus op rust en ontspanning ligt, maar ook op gezondheid & sporten en goed voor jezelf zorgen. Wellness is het nieuwe luxe. Plezier, rust, en mindfullness helpen namelijk met name stress en een burnout te voorkomen. Reizigers gaan dan ook vaker op zoek naar bijzondere vakanties met een hotel dat een scala aan wellness opties, om hun reis nog waardevoller te maken. Smakelijke, gezonde en/of vegetarische opties in onze menukaarten is alleen maar een klein voorbeeld. Hier vindt u 10 redenen waarom het Avila Beach Hotel bij deze wensen aansluit en om dat ‘pluk-de-dag-gevoel’, hoog te houden.

Massages (met zeezicht)

Het Avila Beach Hotel biedt niet alleen heerlijke en ontspannende massages binnen in de verkoelende airconditioning, maar ook buiten op uw balkon of in de speciale Spa Palapa met een briesje en zeezicht. Sluit uw ogen en geniet van het rustgevende geluid van de zee. Laat uw gedachten voor wat het is en geef uzelf over aan de profs bij Cloud Nine Spa. Alleen of met z’n tweeën, het kan allemaal.

Mentale en Spirituele Wellness door middel van Yoga & Pilates

Het Avila Beach Hotel biedt samen met Avila Fitness Center de mogelijkheid om aan uw mentale welzijn te werken. Door middel van outdoor Pilates, Yoga en Aqua Chi Yoga. Begeef u in een heerlijke Wellness bubbel, samen met gelijkgestemden. Een lesje in de buitenlucht biedt ontspanning en plezier en brengt u in een mooie staat.

Mindfullness wateractiviteiten

Suppen is een watersport waarbij u niet al te intensief bezig hoeft te zijn. U bent heerlijk in de buitenlicht, kunt lekker bijkleuren en het is ook nog eens heel ontspannend. Geniet van het mooie uitzicht, het briesje en het peddelen. Deze faciliteiten biedt het Avila Beach Hotel gratis aan al haar gasten. Koel daarna af in de zee door bijvoorbeeld al snorkelend het prachtige huisrif te ontdekken. Ontdek de kleurrijke visjes nabij de rotsen en het koraal.

Fitnessfaciliteiten met uitzicht op de zee

Door te sporten maakt het lichaam endorfine en serotonine aan, ook bekend als het gelukshormoon. Het zorgt voor een goed humeur, helpt stress verminderen en geeft meer zelfvertrouwen. Het helpt ook bij een eventuele jetlag. Als u thuis al sportief bent, is het hier appeltje-eitje om fit te blijven. We durven te wedden dat onze nieuwe fitnessapparatuur van Technogym in combinatie met het schitterend zeezicht enorm in de smaak valt. We bieden ook spinning lessen aan en eiwitshakes. Let’s go!
 

Infinity zwembad en twee privestranden

Zwemmen en wellness is misschien wel de bekendste combinatie. Bij het Avila Beach Hotel is het dubbel genieten. Want naast twee privestranden is er ook een infinity zwembad. Heerlijk om u even onder te dompelen of te dobberen in de zee of het zwembad. Kom volledig tot rust op één van de ligbedjes of maak een mindful strandwandeling. Het voordeel bij het Avila Beach Hotel is dat de stranden rustig zijn (het ligt niet aan een openbaar strand zoals Jan Thiel of Sea Aquarium), ook al is het hotel helemaal volgeboekt. Dat betekent meer privacy en meer rust.

Er zijn daarnaast ruim voldoende palapas en hutjes, zodat u goed beschermd tegen de zon, achterover kunt leunen. Vergeet u vooral niet in te smeren met zonnebrand. Het Avila Beach Hotel biedt gratis rifveilige zonnebrand bij zowel het strand en het zwembad.
 

Outdoor jacuzzi

Het is al heerlijk warm in Curacao en toch biedt het Avila Beach Hotel een outdoor Jacuzzi, met zeezicht. Waarom? Omdat het heel rustgevend is. Het vermindert stress. Verbetert de bloedcirculatie en brengt spieren en gewrichten tot rust. Goed dus voor zowel uw mentale als lichamelijke gezondheid.

Schoonheidsbehandelingen

Wellness en schoonheid gaan hand in hand. Verwen uzelf met de ultieme wellness ervaring. Gezichtsbehandelingen, voet- en/of handverzorgingen en lichaamspakkingen. U bent in goede handen bij onze schoonheidsspecialisten van Cloud Nine Spa. De rustige sfeer stelt u in staat om Wellness op zijn puurst te ervaren door Body, Mind & Soul te stimuleren.

Mooie uitzichten en mooie inzichten

Het Avila Beach Hotel heeft een hoop insta-waardige plekjes. Het strand en de zee is voor de handliggend, maar dit fotogenieke hotel heeft ook een prachtige tropische tuin. Allerlei leuke hoekjes, plekjes en zitjes. Lopend, snorkelend, al sippend, al suppend of gewoon even stil zitten en achterover leunen. Kijk om u heen en geniet van de uitzichten, die weer heel anders ogen op verschillende momenten van de dag. Het geeft stof tot nadenken en u heeft de kans om in alle rust alles even goed op een rijtje te zetten en tot bezinning te komen. Wat zijn uw behoeften en droomwensen bijvoorbeeld nu echt?

Een mooi uitzicht, geeft mooi inzicht.

Kunst en Muziek

Wellness staat vooral voor stilte, maar muziek kan juist iets heel stimulerends voor het wellness gevoel zijn. U kent misschien de zachte aangepaste spa muziek tijdens een behandeling, maar (klassieke) muziek en kunst zijn ook zaken dat mentale rust kan bewerkstelligen. Het Avila Beach Hotel staat bekend om haar liefde voor cultuur en vertaalt dit voor haar gasten in muziek, ook klassieke concerten en (interactieve) kunst. Wat mooi is voor het oor en het oog, kan tegelijkertijd een streling van de ziel zijn. 

Duurzaam en mileuvriendelijk

We zijn ons steeds meer bewust van de CO2 voetdruk die we achterlaten. We gaan steeds bewuster leven met meer aandacht voor de natuur. Als hotel staan wij hier ook bij stil. Het Avila Beach Hotel heeft een Travelife Gold ontvangen voor duurzaamheid in de toerisme industrie; een internationaal duurzaamheid certificering. Uiteraard let het Avila Beach Hotel ook op het milieu (zowel boven- als onderwater) en het dierenwelzijn op Curacao. Voorbeelden hiervan zijn het deelnemen aan Clean Ups, plaatsen van een 'pop-up'- koraal kwekerij en het reduceren van watergebruik en elektra en het gebruik van plastic.

Het hotel plant daarnaast één boom voor elke kamerovernachting die rechtstreeks via de website van Avila wordt geboekt en doet mee aan Pack for a Purpose project. Reizigers kunnen hieraan ook deelnemen en een extra steentje bijdragen. Het hotel werkt ook zoveel mogelijk met lokale ondernemers en natuurlijke, BPA vrije producten.

 

Uit onderzoek blijkt dat 79% van alle reizigers bevestigt dat reizen het beste medicijn is voor hun mentale en emotionele welzijn. Een wellness vakantie bij het Avila Beach Hotel telt een beetje als een dubbele vakantie. Vakantie voor uw lichaam en vakantie voor uw geest. Wij helpen uw batterij op te laden en meer in het hier-en-nu te leven. Vanwege de vele wellness opties is het resort ook een prima plek voor een Workation.

We hopen dat dit artikel heeft geholpen om uw keuze gemakkelijker te maken. We kijken ernaar uit u binnenkort te mogen verwelkomen!

   


Wellicht ook interessant: 

Beste 10 fotogenieke hotspots van Avila (voor Instagram)

 

Wellicht ook interessant:

Beste 10 fotogenieke hotspots van Avila (voor Instagram)

Beroemde modellen. talloze andere bekende influencers, vloggers, ...

De beste spabehandelingen om uw vakantie mee te beginnen

Vakantievoorbereidingen kunnen een beetje een gedoe zijn, maar ee...

Maaltijdplannen en add-ons

Het Avila Beach Hotel biedt verschillende mogelijkheden om uw aan...