Vind ons

  • 1.2 km
    AFSTAND VANAF HET CENTRUM

  • 12.4 km
    AFSTAND VANAF HET VLIEGVELD

  • Adres
    PENSTRAAT 130  WILLEMSTAD, CURAÇAO

Boek jouw kamer of appartement

Bel ons

070 - 2211425
Gelieve een trefwoord invullen om de site te doorzoeken

Hoe reserveer ik een hotelkamer bij het Avila Beach Hotel?

U bent slechts een paar muisklikken verwijderd van een vakantie naar Curacao en het Avila Beach Hotel! Klik hier om de prijzen en beschikbaarheid te controleren en om uw hotelkamer direct via ons boekingssysteem te reserveren. U geniet van vele voordelen bij het rechtstreeks boeken van uw hotelkamer via ons, inclusief gratis vervoer van en naar de luchthaven.

Hoe kom ik bij het Avila Beach Hotel vanaf Hato Airport?

De beste manier om naar de Curacao Airport te gaan of vanaf Curacao Airport naar het hotel te komen is per taxi. Via een simpele druk op de knop kunt u gemakkelijk uw taxi reserveren. Klik hier om uw transfer naar de luchthaven te boeken. Of reserveer uw verblijf direct via ons online reserveringssysteem en krijg uw vervoer van en naar de luchthaven gratis! Klik hier voor meer informatie. Klik hier voor de routebeschrijving.

Wat kost een taxi op Curacao gemiddeld vanaf Hato naar het Avila Beach Hotel?

Een huurauto of taxi is beschikbaar op Hato Airport. Een taxi op Curacao kost ongeveer US $30,00 voor 1-4 personen. Een 5de persoon kost 25% meer. Curacaose taxi’s hebben geen elektronische meters. Taxichauffeurs zijn over het algemeen heel eerlijk, maar wij raden u aan om altijd vooraf een overeenstemming over het tarief te hebben.

Is een taxi op Curacao veilig en betrouwbaar?

Mocht u tijdens uw verblijf gebruik willen maken van de taxi op Curacao dan bellen onze Front Desk medewerkers met plezier een taxi voor u. Taxichauffeurs op het eiland zijn over het algemeen heel eerlijk. Wel is het aan te bevelen dat u het als passagier eerst eens wordt met de taxibestuurder over de prijs alvorens vertrek.

Ligt het hotel op loopafstand van het centrum van Willemstad op Curacao?

Het centraal gelegen Avila Beach Hotel ligt op slechts 15 minuten lopen van het historische centrum van Willemstad op Curacao. De omgeving biedt een aantal mooie historische bezienswaardigheden en tal van gezellige bars en restaurants. De kans is dus groot dat u niet in staat zal zijn om de wandeling in slechts 15 minuten te maken.

Waar ervaar ik de geschiedenis van Curacao op haar best?

Het is onmogelijk om Curacao te bezoeken zonder een bezoekje aan het Pietermaai District. Veel van wat het eiland uniek maakt ervaart u in deze historische wijk: van het tropische strandgevoel tot aan de boheemse elegantie van de vele cafés en restaurants. Het maakt niet uit wat je interesses zijn, Pietermaai District heeft het allemaal. De Pietermaai Historische wandeling begint elke vrijdag bij het Octagon Museum en biedt u een blik terug in de tijd.

Waar kan ik dichtbij een auto huren op Curacao?

Curacao is uitermate geschikt om te verkennen per auto. Vooral de stranden in “Westpunt” mag u beslist niet missen, dus we moedigen u zeker aan om een auto te huren op Curacao en erop uit te gaan tijdens uw verblijf. In onze hotel lobby vindt u een deskundige medewerker van Budget Car Rental. Indien u contact wilt opnemen met de Budget Car Rental voor uw bezoek aan het Avila Beach Hotel, dan kunt u contact opnemen via e-mail of +5999 – 4628378.

Biedt het Avila Beach Hotel een shuttle service aan naar de hoofdstad van Curacao?

Jazeker, het Avila Beach Hotel biedt haar hotelgasten een gratis shuttle service aan van en naar het centrum van Willemstad. Deze shuttle vertrekt elke werkdag om 9.00u en 14.00u. En vertrekt vanuit het centrum van Willemstad weer terug naar het hotel om 11.30u en 16.30u.

Hoe kan ik Curacao het beste ontdekken en verkennen, welke Activiteiten op Curacao zijn er?

Naast het huren van een auto en het wandelen kunnen we het zeker aanraden om middels Activiteiten Curacao te verkennen. Voor het recreatieve deel van uw verblijf, kan onze tourdesk de perfecte maat gemaakte excursies en tours assimileren voor u. Van een dag trip naar Klein Curacao, een leuke eilandtour per jeep, bus of boot en zelfs onderzeeër, een intieme ontmoeting met dolfijnen of een mooie wandeling in één van de natuurparken. Voor ieder is er wat wils op qua Activiteiten op Curacao. U vindt de tourdesk in onze hotel lobby. Indien u contact wilt opnemen met hen voor uw bezoek aan het Avila Beach Hotel, dan kunt u contact opnemen via e-mail.  

Is het Avila Beach Hotel rolstoeltoegankelijk?

Het gehele hotel is toegankelijk voor personen in een rolstoel. Er zijn in totaal 3 “Extra Toegankelijke Kamers” speciaal ontworpen voor gasten met een handicap of voorkeur voor een rolstoeltoegankelijke hotelkamer. Verder zijn de hoofdingang, het zwembad, de receptie, het strand en beide restaurants voorzien van een speciale oprit. Ook zijn er liften beschikbaar. Klik hier voor meer informatie over onze rolstoeltoegankelijkheid.

Hoe is het weer op Curacao en welke reisperiode is het meeste gunstig qua klimaat?

Het weer op Curacao is warm en zonnig. Curacao biedt het hele jaar door hoge temperaturen. Het eiland ligt buiten het orkaangebied. Droge perioden zijn maart, april, mei en juni (20 mm gemiddelde neerslag). Juli, augustus en september zijn gemiddeld de warmste maanden (max. 89 ° C / max. 32 ° C), januari is de koelste maand (min. 76 ° C / min. 24 ° C). Is het weer op Curacao dan altijd goed? Eigenlijk wel, er valt niet veel regen, maar november en december zijn de natste maanden (97 mm gemiddelde neerslag). Maar nog steeds te droog om te spreken van een echt regenseizoen. De gemiddelde temperatuur van Curacao ligt het gehele jaar door rond de 30°C. Klik hier voor meer informatie.