Vind ons

  • 1.2 km
    AFSTAND VANAF HET CENTRUM

  • 12.4 km
    AFSTAND VANAF HET VLIEGVELD

  • Adres
    PENSTRAAT 130  WILLEMSTAD, CURAÇAO

Boek jouw kamer of appartement

Bel ons

070 - 2211425
Gelieve een trefwoord invullen om de site te doorzoeken

About your stay

Hoe kom ik bij het Avila Beach Hotel vanaf Hato Airport?

De beste manier om naar de Curacao Airport te gaan of vanaf Curacao Airport naar het hotel te komen is per taxi. Via een simpele druk op de knop kunt u gemakkelijk uw taxi reserveren. Klik hier om uw transfer naar de luchthaven te boeken. Of reserveer uw verblijf direct via ons online reserveringssysteem en krijg uw vervoer van en naar de luchthaven gratis! Klik hier voor meer informatie. Klik hier voor de routebeschrijving.

Wat kost een taxi op Curacao gemiddeld vanaf Hato naar het Avila Beach Hotel?

Een huurauto of taxi is beschikbaar op Hato Airport. Een taxi op Curacao kost ongeveer US $30,00 voor 1-4 personen. Een 5de persoon kost 25% meer. Curacaose taxi’s hebben geen elektronische meters. Taxichauffeurs zijn over het algemeen heel eerlijk, maar wij raden u aan om altijd vooraf een overeenstemming over het tarief te hebben.

Is een taxi op Curacao veilig en betrouwbaar?

Mocht u tijdens uw verblijf gebruik willen maken van de taxi op Curacao dan bellen onze Front Desk medewerkers met plezier een taxi voor u. Taxichauffeurs op het eiland zijn over het algemeen heel eerlijk. Wel is het aan te bevelen dat u het als passagier eerst eens wordt met de taxibestuurder over de prijs alvorens vertrek.

Ligt het hotel op loopafstand van het centrum van Willemstad op Curacao?

Het centraal gelegen Avila Beach Hotel ligt op slechts 15 minuten lopen van het historische centrum van Willemstad op Curacao. De omgeving biedt een aantal mooie historische bezienswaardigheden en tal van gezellige bars en restaurants. De kans is dus groot dat u niet in staat zal zijn om de wandeling in slechts 15 minuten te maken.

Waar kan ik dichtbij een auto huren op Curacao?

Curacao is uitermate geschikt om te verkennen per auto. Vooral de stranden in “Westpunt” mag u beslist niet missen, dus we moedigen u zeker aan om een auto te huren op Curacao en erop uit te gaan tijdens uw verblijf. In onze hotel lobby vindt u een deskundige medewerker van Budget Car Rental. Indien u contact wilt opnemen met de Budget Car Rental voor uw bezoek aan het Avila Beach Hotel, dan kunt u contact opnemen via e-mail of +5999 – 4628378.

Hoe kan ik het beste van en naar Curacao Airport komen?

De beste manier om naar de Curacao Airport te gaan of vanaf Curacao Airport naar het hotel te komen is per taxi. Vanwege plaatselijke verordeningen is het voor ons als hotel helaas niet mogelijk om u vervoer aan te bieden van en naar de de Curacao Airport. Wel werken wij nauw samen met Curacao Actief. Via een simpele druk op de knop kunt u gemakkelijk uw taxi reserveren. Klik hier voor het reserveren van uw transfer.

Is het Avila Beach Hotel rolstoeltoegankelijk?

Het gehele hotel is toegankelijk voor personen in een rolstoel. Er zijn in totaal 3 “Extra Toegankelijke Kamers” speciaal ontworpen voor gasten met een handicap of voorkeur voor een rolstoeltoegankelijke hotelkamer. Verder zijn de hoofdingang, het zwembad, de receptie, het strand en beide restaurants voorzien van een speciale oprit. Ook zijn er liften beschikbaar. Klik hier voor meer informatie over onze rolstoeltoegankelijkheid.

Wellicht ook interessant:

Uw COVID-19 bestendige Curacao Vakantieplanning

Benieuwd hoe u uw dagen op Curaçao zou kunnen doorbrengen; inclu...

Beste 10 fotogenieke hotspots van Avila (voor Instagram)

Beroemde modellen. talloze andere bekende influencers, vloggers, ...

Waarom er vaak ten onrechtmatig "slechte" weersvoorspellingen voor Curacao wordt getoond

Geschokt over de "Niet zo Zonnige" weersvoorspelling voor Curacao...