Vind ons

  • 1.2 km
    AFSTAND VANAF HET CENTRUM

  • 12.4 km
    AFSTAND VANAF HET VLIEGVELD

  • Adres
    PENSTRAAT 130  WILLEMSTAD, CURAÇAO

Boek jouw kamer of appartement

Bel ons

070 - 2211425
Gelieve een trefwoord invullen om de site te doorzoeken

Geef het goede voorbeeld, ga op vakantie!

Win een gratis verblijf op Curacao bij het Avila Beach Hotel

Als we willen dat de mensen hun koffers weer gaan pakken en op vakantie gaan in 2020 (en later), moet men vooral eerst zien en weten dat een vakantie in 2020 en in dit corona tijdperk, een verstandige en goede keuze is. Zoals Arjen Lutgendorff (hoofdredacteur Travel Pro) zo treffend aangaf: "Zolang we als reisprofessionals zelf niet eens laten zien dat reizen mogelijk is, dan hoef je dat van consumenten al helemaal niet te verwachten."

Wij helpen je hierbij graag een flink stuk op weg. Curaçao (en het Avila Beach Hotel) is ook/juist nu, nog steeds een prettige, veilige en mooie bestemming. Wie kan dit beter ervaren én aantonen dan de reisagent zelf!

Geef het goede voorbeeld, ga op vakantie! Ervaar het zelf, laat zien hoe reizen daadwerkelijk is en hoe mooi en fijn de wereld, en met name Curaçao, echt nog steeds is. Schrijf je daarom nu in voor onze winactie. Wie weet ben jij één van de 50 winnaars van een gratis weekje Avila Beach Hotel in een Run of the House kamer (geschikt voor maximaal 2 volwassenen en 2 kinderen), in de periode van 1 september t/m 15 december 2020! Let er op dat de vliegtickets en maaltijden niet inbegrepen zijn bij deze winactie.

*Update: de reisperiode van het verzilveren is verlengd. Het is ook mogelijk om tussen 10 mei en 30 juni 2021 je prijs te verzilveren.

Wat moet je doen om een gratis verblijf te winnen?

1) Schrijf je in door onderstaand formulier in te vullen.

2) Maak extra kans als je kunt aantonen dat je tussen 1 januari 2020 tot 15 december 2020, drie (3) klanten bij het Avila Beach Hotel hebt ondergebracht door hun namen, aankomst- & vertrekdata te noteren in het opmerkingenveld.

3) Je mailbox in de gaten houden (ook junkmail), want verspreid over de maanden september t/m december worden de winnaars geselecteerd en benaderd.

De kleine lettertjes
Let op!
Van de winnaars verwachten we natuurlijk wel dat zij hun vakantie ervaringen enthousiast delen onder hun volgers en klanten, en wel in de volgende vorm:
- Minimaal 2 posts en 4 verhalen/stories op Facebook en Instagram over Curacao en de gehele reiservaringen inclusief de reisvoorbereiding (PCR test etc) 
- Minimaal 1 posts en 4 verhalen/stories op Facebook en Instagram over het Avila Beach Hotel met tag (@avilabeachhotel) en Geo-tag (Avila Beach Hotel - Curacao)
- Als je een ZRA bent ook een vermelding in jouw e-mail nieuwsbrief, inclusief naar link naar onze website, plus foto's van Curacao en het Avila Beach Hotel 

Door onderstaand formulier in te vullen ga je automatisch met bovenstaande voorwaarden akkoord.


Wie weet tot ziens op zonnig en veilig Curaçao bij één van de mooiste resorts dat het eiland kent!

Vul onderstaand formulier in om kans te maken op een gratis verblijf

Namen, aankomst- & vertrekdata van klanten