Vind ons

  • 1.2 km
    AFSTAND VANAF HET CENTRUM

  • 12.4 km
    AFSTAND VANAF HET VLIEGVELD

  • Adres
    PENSTRAAT 130  WILLEMSTAD, CURAÇAO

Boek jouw kamer of appartement

Bel ons

070 - 2211425
Gelieve een trefwoord invullen om de site te doorzoeken

Avila Familie

Het Avila Beach Hotel staat bekend om haar persoonlijke touch. Het is niet dat prachtige strand of die comfortabele hotelkamer die het Avila Beach Hotel, het Avila Beach Hotel maakt. Het zijn onze medewerkers en samen vormen wij de Avila familie. Alle medewerkers gaan ons aan het hart en sommigen van hen hebben bijzondere verhalen te vertellen. Hieronder benadrukken wij er graag een aantal.

Renzo Benita

Renzo Benita

Als u het Avila Beach Hotel na 1995 heeft bezocht zult u zich zeker ons Avila familielid / portier, Renzo Benita herinneren. Hij is de eerste persoon die u van harte welkom heet in het Avila Beach Hotel en de laatste die u een prettige vlucht terug naar huis wenst. Bijna elke week wordt Renzo in onze zogeheten Guest Comment Cards door onze gasten geroemd vanwege zijn uitstekende service. Vanwege zijn warme en vriendelijke persoonlijkheid voelt elke gast zich direct welkom en thuis.

Stephen Pietersz

Stephen Pietersz

Dit is Stephen Pietersz. Hij werd op de meest unieke wijze lid van de Avila familie. Als jonge jongen van vijftien jaar ontmoette hij Mr. Finn Nicolay (Nico) Møller in de buurt van het Avila Beach Hotel, waar Stephan woont en soms kattenkwaad maakte. Wijlen eigenaar Nic Møller merkte hem op en vroeg hem of hij wat klusjes wilde doen in het Avila Beach Hotel. Om hem zodoende van de straat te houden, maar ook om hem kennis en wegwijs te maken met nuttige klusjes. Zo gezegd, zo gedaan.

Stephen was er de volgende ochtend en hij is er vandaag de dag nog steeds. Hij haalde zijn opleiding en volgde zelfs een zomercursus aan de gerenomeerde Cornell University in New York die hij kreeg aangeboden van het hotel. Hij en Nic Møller zijn als vader en zoon geworden en Stephen schopte het uiteindelijk tot Maintenance Supervisor. We noemen hem vaak “Mighty Steve”, want hij is er altijd wanneer je hem nodig hebt, ookal is het midden in de nacht, én altijd met een glimlach.

Farley Hollander

Farley Hollander

Trouwe gasten herkennen zijn lach al van ver. Sinds 1994, direct na zijn afstuderen aan Georgia State University in Atlanta (USA), maakt Farley Hollander deel uit van de Avila familie. Hij begon als manager in het Blues Bar & Restaurant en werkte zich op naar Sales & Marketing Manager. Hij was de allereerste die in het jaar 2000 een zomercursus op Cornell University in New York mocht volgen. Begin 2016 werd hij gepromoveerd tot Resident Manager.

Farley Hollander heeft een enorm hart voor het hotel en haar gasten. Hij combineert humor met zijn zeldzame gave van gastvrijheid. Hij heeft het bijzondere talent om uitstekende klantenservice te bieden en alle verwachtingen te overtreffen door onze gasten een oprecht gevoel te geven als een nieuwe vriend te zijn.
 

Rudsel Amerikaan

Rudsel Amerikaan

Uw veiligheid is in goede handen, vooral met onze bewaker Rudsel die een opmerkelijke gelijkenis heeft in verband met zijn lichaamsbouw met Michael Clarke Duncan van The Green Mile. Wanneer u niets bijzonders opmerkt en u gewoon ligt te genieten van uw dag op ons strand of ’s avonds met plezier het glas heft, dan is dat mede dankzij zijn oplettende oog.

Hij is niet bang om vragen te stellen, die cruciaal zijn voor zijn positie. Hij vroeg bijvoorbeeld eens aan iemand die door onze hotellobby liep richting de uitgang, wat hij onder zijn armen droeg. Niet wetende dat deze persoon Will Vogels was, die toentertijd binnenkort de nieuwe eigenaar van het hotel zou worden ;) Rudsel is vriendelijk maar streng als dat nodig is. Hij heeft een groot hart en men kan altijd op hem rekenen. Waakzaam, flexibel, low profile, respectvol en een teamspeler zijn manieren om hem te beschrijven.
 

Aisheline Hooi

Aisheline Hooi

Vanaf 2010 is Aisheline onze bescheiden en stille kracht in ons Food & Beverage team. Ze heeft die authentieke vriendelijkheid en warme glimlach waar Curaçao en het Avila Beach Hotel beroemd om is. Nooit gestresst, altijd beleefd, nauwkeurig en ze wil oprecht dat hotelgasten alleen maar genieten en te ontspannen tijdens het verblijf.

 

Ze heeft goede tips over het eiland en hoe hiervan zoveel mogelijk te genieten ze maakt allerlei heerlijke koffie. Deze warmhartige vrouw heeft tal van fans; er zijn talloze gasten van het hotel, die Aisheline noemen als hun all-time favoriete barista / serveerster en dat is niet zonder reden!
 

Nataly Sint Jago

Nataly Sint Jago

Als de Front Office Manager zorgt zij ervoor dat onze gasten een hartverwarmend welkom krijgen. Soms zie je Nataly niet, maar kun je haar nog steeds horen lachen. Ze heeft een besmettelijke en zeer herkenbare lach die iedereen die haar kent (of ooit gezien heeft) van ver direct herkent. De coördinatie van alle receptie werkzaamheden ligt in haar handen samen met haar rechterhand Anouk Pinedoe. Nathaly is een van onze super sterren sinds 1999-2004 en opnieuw vanaf 2007.

Combineer haar aangename persoonlijkheid met een dynamische professionele houding, leidinggevende vaardigheden en onze servicegericht Front Office team, en u treft een afdeling die het vaakste de onderscheiding wint van Department of the Week.

 

Hensley Birginia

Hensley Birginia

Hensley heeft veel passie voor zijn vak. Zijn levensmotto is: niet klagen maar koken. Hij glimlacht altijd, is fotogeniek en heeft een zeer positieve houding. Hensley is ook deel geweest van het Curacao Culinary Team.

Hensley is altijd leergierig en vanaf zijn aanstelling in 2008 heeft hij zich opgewerkt tot Chef de Partie. Zijn groei is bewonderenswaardig. Dit is wellicht ook te wijten aan de workshops van de Nederlandse Michelin Chefs die twee keer per jaar komen voor het evenement Avila Culinair. Wat we kunnen leren van hem is om altijd een positieve houding te hebben. Geniet van zijn kookkunsten bij Blues Bar & Restaurant.
 

Pearl Anderson

Pearl Anderson

Eén van onze supersterren die altijd goed gehumeurd is en vriendelijk, is Pearl Anderson. Zij is toegevoegd aan de Avila familie in 2001 en sindsdien maakt zij elke dag, met een uiterst vrolijke instelling, hotelkamers schoon. Pearl staat bekend om het geven van uitstekende service en het brandschoon maken van onze kamers. In onze Guest Comment Cards wordt zij wekelijk benoemd door onze gasten.

Ze is één van de beste in wat ze doet en dit is bewezen door haar verdiende status als "Star of the Industry" door Curaçao Hospitality & Tourism Association (CHATA). Haar vrolijkheid en vriendelijke karakter laat zonder twijfel elke gast direct het gevoel geven in goede handen te zijn.

Rensley de Jongh

Rensley de Jongh

Rensley is niet meer werkzaam bij het Avila Beach Hotel, maar dat maakt zijn verhaal niet minder bijzonder. In 2008 trad hij toe tot de Avila familie als Chef de Partie in de keuken. Door de jaren heen heeft hij cursussen aangeboden gekregen zodat hij zich verder kon ontwikkelen. Zo vertegenwoordigde hij in 2012 het Curaçao Culinary Team in het buitenland en is hij in 2010 uitgeroepen tot “Star of the Industry” door Curaçao Hospitality & Tourism Association (CHATA). Toen de Nederlandse Michelin chef-kok Erik Swakhoven in 2012 het Avila Beach Hotel bezocht voor Avila’s Culinaire evenement viel ook hem Rensley’s talent op. Hij bood hem een baan aan in zijn met een Michelin-ster bekroonde restaurant Valuas in Venlo.

Uiteraard greep Rensley zijn kans. Met zijn kwaliteiten, talent, doorzettingsvermogen en positieve karakter bereikte hij wat hij verdiende. Als hotel kunnen we er niet trots genoeg op zijn dat we zijn talent hebben ontwikkeld en dat dit uiteindelijk leidde tot zijn succes.

Vacatures op Curacao

Wordt lid van de Avila familie