Vind ons

  • 1.2 km
    AFSTAND VANAF HET CENTRUM

  • 12.4 km
    AFSTAND VANAF HET VLIEGVELD

  • Adres
    PENSTRAAT 130  WILLEMSTAD, CURAÇAO

Boek jouw kamer of appartement

Bel ons

070 - 2211425
Gelieve een trefwoord invullen om de site te doorzoeken

Vacatures op Curacao

Het Avila Beach Hotel is uniek vanwege haar geschiedenis, locatie, koloniale architectuur, authentieke sfeer en mooie tropische omgeving. Op dit moment zijn wij op zoek naar een klantvriendelijk, probleemoplossend and pro actieve collega om ons team te komen versterken. Heb jij passie voor gastvrijheid en werk je graag in teamverband solliciteer dan nu en wordt onze nieuwe “Hospitality Superstar”.

Avila Cultuur

Bij het Avila Beach Hotel werk je dagelijks met gasten. Kwaliteit en goede service is daarom enorm belangrijk voor het hotel. Zodoende werken wij met verschillende standaarden die elke medewerker moet kunnen dromen.

Vacatures

Op Curacao bij het Avila Beach Hotel zijn wij op zoek naar gemotiveerde, gastgerichte en servicegerichte werkzoekenden voor (verschillende) afdeling(en):

 

Reageer door een email te sturen t.a.v. Romy Nieuwenhuis (HR Manager) naar [email protected]. Een volledige aanmelding bestaat uit een CV, motivatiebrief en profielfoto. Alleen de beste kandidaten zullen worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.